Mennesker som får rådgivning av advokat
Mennesker som får rådgivning av advokat

Advokatbistand

MEFs juridiske avdeling yter bistand innenfor de fleste rettsområdene som er relevante for medlemsbedriftene, særlig arbeidsgiver- og tariffsaker, entreprise- og kontraktsrett, forsikringssaker og anbudsrett.

Advokatene gir bistand pr. telefon, e-post og brev, og kan også føre saker for domstolen m.m., alt til medlemsvilkår.

Hver medlemsbedrift har krav på åtte timers juridisk bistand pr. år som inngår i medlemskontingenten, forteller Thomas Kollerød, leder for juridisk avdeling i MEF. (Dette gjelder ikke dersom det er tvist mellom to medlemmer eller i pågående anbudssaker der flere medlemmer er involvert.)

MEFs juridisk avdeling består av fem advokater og en juridisk sekretær. MEF-advokatene driver også utstrakt kurs- og forelesningsvirksomhet for MEF-skolen og eksterne oppdragsgivere på det juridiske området.

God kjennskap til bransjen

En av styrkene til MEFs juridiske avdeling er at de har god kjennskap til bransjen. De kan enklere sette seg inn i en entreprenørs situasjon. En av de som har erfart dette, er Herbjørn Nilssen i Maskinentreprenør

Det er stadig vekk juridiske utfordringer med byggherrer og andre, og da er det godt å ha en organisasjon i ryggen. I MEF sitter det dyktige advokater som har lang og god erfaring og spisskompetanse på bransjen.

previousTa kontakt med vår juridiske avdelingnext

1 - 6

Thomas Kollerød

Møt Thomas

Thomas Kollerød er leder for juridisk avdeling i MEF.

phone-icon
908 46 814
Tone C. Gulliksen

Møt Tone

Tone C. Gulliksen er advokat i MEF.

phone-icon
982 68 930
Silje Lindvig

Møt Silje

Silje Lindvig er advokat i MEF.

phone-icon
936 15 711

Meld inn sak

Hvis du er medlem kan du melde inn din sak her, så vil våre advokater ta kontakt med deg så snart vi har mulighet.