Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 7-11-2022

SmartMEF er det nye KSMEF

SmartMEF er lansert og tilgjengelig for alle MEF-medlemmer. Fra 1. januar 2023 kan du ikke opprette nye prosjekter i det gamle KSMEF-systemet. Kom i gang med SmartMEF i dag, slik at du er klar for 2023!

Gjennom mange år har MEF levert et malsystem som er utviklet og tilpasset våre medlemmers behov innenfor kvalitetssikring, HMS og prosjektstyring.

I 2022 ble dette systemet relansert som SmartMEF. SmartMEF er bygget inn som et eget område hos systemleverandøren Smartdok, og vil fortsatt være et ledd i vår satsing på kvalitetssikring, HMS og prosjektstyring ut til våre medlemmer.

Ved å bruke SmartMEF sammen med andre moduler og funksjoner fra SmartDok har en mulighet til å få alt i ett system når det gjelder prosjektstyring, kvalitetssikring og HMS, både på firma og prosjektnivå.

MEF har eget supportteam som hjelper til og gir råd på hvordan en bruker systemet i det daglige, både ved systembygging og praktisk bruk. Sammen med SmartDok gir SmartMEF medlemmene et bedre hjelpemiddel med god brukerstøtte.

SmartMEF kan brukes av MEF-medlemmer i alle bransjer, ikke bare anlegg.


SmartMEF betyr trygghet. Trygghet for både bedriften og de som er brukere av systemet ute på prosjektene


Som MEF-medlem får du 20% rabatt på SmartMEF.

Les mer om medlemsfordelen SmartMEF her

Se video på Youtube om SmartMEF her

Relaterte nyheter

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april
Publisert:22.03.2024

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april

Har du eller dine ansatte behov for kompetanseheving? Husk søknadsfristen 15. april til fagskoler og annen høyere utdanning gjennom samordnet opptak.

Les merles mer
Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?
Publisert:9.01.2024

Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?

If og MEF skal igjen kåre Årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid. Vinneren blir kåret på Arctic Entrepreneur, og får en premie på 25 000 kroner.

Les merles mer
Vi tilbyr fagbrevkurs
Publisert:6.12.2023

Vi tilbyr fagbrevkurs

Eksamensforberedende kurs for fagbrev i anleggsfagene våren 2024 er klare for påmelding. Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven!

Les merles mer