Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 7-11-2022

SmartMEF er det nye KSMEF

SmartMEF er lansert og tilgjengelig for alle MEF-medlemmer. Fra 1. januar 2023 kan du ikke opprette nye prosjekter i det gamle KSMEF-systemet. Kom i gang med SmartMEF i dag, slik at du er klar for 2023!

Gjennom mange år har MEF levert et malsystem som er utviklet og tilpasset våre medlemmers behov innenfor kvalitetssikring, HMS og prosjektstyring.

I 2022 ble dette systemet relansert som SmartMEF. SmartMEF er bygget inn som et eget område hos systemleverandøren Smartdok, og vil fortsatt være et ledd i vår satsing på kvalitetssikring, HMS og prosjektstyring ut til våre medlemmer.

Ved å bruke SmartMEF sammen med andre moduler og funksjoner fra SmartDok har en mulighet til å få alt i ett system når det gjelder prosjektstyring, kvalitetssikring og HMS, både på firma og prosjektnivå.

MEF har eget supportteam som hjelper til og gir råd på hvordan en bruker systemet i det daglige, både ved systembygging og praktisk bruk. Sammen med SmartDok gir SmartMEF medlemmene et bedre hjelpemiddel med god brukerstøtte.

SmartMEF kan brukes av MEF-medlemmer i alle bransjer, ikke bare anlegg.


SmartMEF betyr trygghet. Trygghet for både bedriften og de som er brukere av systemet ute på prosjektene


Som MEF-medlem får du 20% rabatt på SmartMEF.

Les mer om medlemsfordelen SmartMEF her

Se video på Youtube om SmartMEF her

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo
Publisert:19.06.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Vi tilbyr fagbrevkurs
Publisert:13.06.2024

Vi tilbyr fagbrevkurs

Eksamensforberedende kurs for fagbrev høsten 2024 er klare for påmelding. Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven!

Les merles mer
Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene
Publisert:6.06.2024

Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene

Refusjonen fra opplærings- og utviklingsfondet til tariffbedrifter økte betraktelig i fjor, vi ser oss nå nødt til å redusere denne rabatten inntil videre.

Les merles mer