Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 6-07-2022

Status på SmartMEF før sommeren

Felles digitale opplæringsmøter for rundt 70 bedrifter er gjennomført som en del av prosessen med forsiktig utrulling på første versjon av SmartMEF.

- Vi kan med hånden på hjertet si at det har gått over all forventning, og det nye systemet har fått mange gode tilbakemeldinger så langt, forteller Inger Lise Isaksen, SmartMEF-koordinator i SmartDok og Egil Kvingedal, fagsjef klima og miljø i MEF.

Det har ikke dukket opp alvorlige systemfeil til nå, og mange av de forbedringsforslagene som er kommet inn, er ting vi allerede har en plan for til høsten. Hensikten med første versjon av systemet har vært å gi medlemmer noe som kan gi umiddelbar verdi, og som kan tas i bruk med en gang. Deretter vil vi videreutvikle systemet gjennom hele dette året, med ekstra funksjonalitet i den rekkefølgen som medlemmer og MEF mener er mest hensiktsmessig.

Planen vår er at alle MEF-medlemmer som ønsker det, skal få tilgang på SmartMEF til høsten. Vi kommer til å varsle medlemmer så snart vi er klare for å ta imot henvendelser.

8. august starter vi jobben med å kvalitetssikre våre interne rutiner og prosesser, slik at vi har tilstrekkelig kapasitet og effektivitet til å supportere hele vår kundedatabase under overflyttingen av medlemmer fra KSMEF til SmartMEF.

- Vi ser frem til å brette opp ermene til høsten og vi gleder oss til å ta imot alle som ønsker å ta i bruk SmartMEF, avslutter Inger Lise og Egil.

Ved spørsmål, kontakt:
Egil Kvingedal
Fagsjef klima og miljø MEF
Egil.Kvingedal@mef.no

Relaterte nyheter

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april
Publisert:22.03.2024

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april

Det nærmer seg søknadsfrist for fagskoleutdanninger hos Norges grønne fagskole- VEA. Søk gjennom Samordra opptak før 15. april.

Les merles mer
Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?
Publisert:9.01.2024

Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?

If og MEF skal igjen kåre Årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid. Vinneren blir kåret på Arctic Entrepreneur, og får en premie på 25 000 kroner.

Les merles mer
Vi tilbyr fagbrevkurs
Publisert:6.12.2023

Vi tilbyr fagbrevkurs

Eksamensforberedende kurs for fagbrev i anleggsfagene våren 2024 er klare for påmelding. Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven!

Les merles mer