Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 3-02-2022

Kurs i Region Midt februar

Februar er godt i gang og her får du en oversikt over kurs som holdes i din region denne måneden.

Som MEF-medlem har du tilgang til kurs-, skole- og seminarkonsepter via MEF-skolen. MEF-skolen kan bidra til påfyll av kunnskap og kompetanse til din bedrift.

Foreleserne på kursene har alle erfaring fra våre bransjer, slik at kurset du velger vil være relevant for deg.

Via vår kurskalender finner du alt fra eksamensforberedende kurs for avleggelse av fagbreveksamen til ISO-sertifiseringskurs, HMS-relaterte og juridiske kurs.

Her er en oversikt over kursene som tilbys i din region denne måneden:

Effektiv prosjektstyring på Stjørdal 8. februar

Kurset gir en innføring i effektiv prosjektstyring, og tar for seg enkle men effektive metoder for å skape lønnsomhet i bedriftens oppdrag. Les mer og meld deg på her.

Entrepriserett Del 2: Videregående Stjørdal 9. februar

Dette er kurset for deg som allerede har en viss kjennskap til standardkontraktene, men som ønsker mer dybdekunnskap innen praktiske problemstillinger knyttet til kontraktsoppfølging, blant annet ved endrings- og tilleggskrav. Les mer her.

Arbeidsvarsling 1 Sandmoen Kro 10. februar

Jobber dine ansatte på eller langs veien? Da må de ha kurs i arbeidsvarsling - arbeid på veg. Mer informasjon her.

Komprimering - grunnleggende Stiklestad 10. februar

Sikker og effektiv gjennomføring ved fundamenteringsarbeid. Hva slags utstyr og hvilken metode egner seg best ved komprimering? Finn ut hvordan du kan melde deg på og lære mer her.

Prosesskode 1 - grunnleggende kurs Trondheim 17. februar

Når den som jobber med tilbud, har god kunnskap om prosesskoden, gjør de en bedre jobb for bedriften. Les mer om hvordan dette er relevant for deg her.

Kalkulasjon - grunnleggende kurs Stjørdal 22. februar

Her lærer du å beregne hva jobben koster, slik at du kan legge inn et riktig tilbud. Les mer og meld deg på her.

Bergsprengningsleder Oppfriskning Stjørdal 24. februar

Oppfriskningskurs for bergsprengningsleder, varighet 2 dager. Et kurs i regi av Bransjeråd for Fjellsprengning (BfF). Les mer her.

Bergsprenger Oppfriskning Stjørdal 24. februar

Oppfriskningskurs for bergsprenger. Et kurs i regi av Bransjeråd for Fjellsprengning (BfF). Kurset er kun for de som har gyldig bergsprengersertifikat, gamle A og B sertifikater er ikke lenger gyldige sertifikater. Få mer informasjon her.

Arbeidsvarsling 1 i Ålesund 24. februar

Alle som jobber på eller ved riks-, fylkes- og kommunale veier, må ha kurs i arbeidsvarsling. Les mer og meld deg på her.

Dersom du ikke finner det du leter etter i din region har vi også et stort utvalg kurs som holdes digitalt. Klikk her for å se oversikten.

Du trenger ikke være pålogget på mef.no for å melde deg på kurs. Du finner kurset du ønsker å delta på, fyller ut søknadsskjema og deretter får både du og din arbeidsgiver en bekreftelse på epost.

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024
Publisert:30.04.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april
Publisert:22.03.2024

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april

Har du eller dine ansatte behov for kompetanseheving? Husk søknadsfristen 15. april til fagskoler og annen høyere utdanning gjennom samordnet opptak.

Les merles mer
Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?
Publisert:9.01.2024

Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?

If og MEF skal igjen kåre Årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid. Vinneren blir kåret på Arctic Entrepreneur, og får en premie på 25 000 kroner.

Les merles mer