Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Foto: CF Wesenberg - Kolonihaven.no
Publisert: 3-10-2023

– Vi trenger flere jobber ut i markedet nå

Fredag legger regjeringen frem forslag til statsbudsjett for 2024. Vi er tydelig på at anleggsbransjen trenger flere jobber ut markedet.

– Da krigen i Ukraina brøt ut og strømprisene skjøt i været ble mange prosjekter satt på vent av regjeringen. Det var behov for stram pengebruk. Nå er det rom for mer utbygginger, sier Julie Brodtkorb.

MEF har tidligere tatt til orde for at statsbudsjettet 2024 må være et flom- og skredsikringsbudsjett (se sak fra Bygg.no).

– Våre entreprenører er klare for å trygge landet mot flom og skred. Men også fortsette å bygge landet. Vi trenger flere jobber ut i markedet nå om vi skal sikre sysselsetting for arbeidsfolkene våre, avslutter Brodtkorb.

Relaterte nyheter

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur
Publisert:20.11.2023

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur

Vi får storfint besøk når forsvarssjef Eirik Kristoffersen holder innlegg på tirsdag med tema: Derfor trenger Forsvaret anleggsbransjen.

Les merles mer
Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur
Publisert:16.11.2023

Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Bjarne Brøndbo til å være konferansier 23. januar, og Carina Dahl til å spille konsert etter middag. Vi lover god stemning på Vinterfesten!

Les merles mer
Samtale om selvmordsforebygging
Publisert:8.11.2023

Samtale om selvmordsforebygging

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet inviterte i oktober til "Samtaler om selvmordsforebygging". Regionsjef Jørn C. Evensen deltok i panelet på vegne av anleggsbransjen.

Les merles mer