Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Foto: CF Wesenberg - Kolonihaven.no
Publisert: 3-10-2023

– Vi trenger flere jobber ut i markedet nå

Fredag legger regjeringen frem forslag til statsbudsjett for 2024. Vi er tydelig på at anleggsbransjen trenger flere jobber ut markedet.

– Da krigen i Ukraina brøt ut og strømprisene skjøt i været ble mange prosjekter satt på vent av regjeringen. Det var behov for stram pengebruk. Nå er det rom for mer utbygginger, sier Julie Brodtkorb.

MEF har tidligere tatt til orde for at statsbudsjettet 2024 må være et flom- og skredsikringsbudsjett (se sak fra Bygg.no).

– Våre entreprenører er klare for å trygge landet mot flom og skred. Men også fortsette å bygge landet. Vi trenger flere jobber ut i markedet nå om vi skal sikre sysselsetting for arbeidsfolkene våre, avslutter Brodtkorb.

Relaterte nyheter

Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer
Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina
Publisert:14.05.2024

Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina

Krigen i Ukraina har nå vart i over to år, og det er stadig store behov for bistand. Med god hjelp og samarbeid mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv, er Norge nå en av de største bidragslandene i Europa på materiell og utstyr som sendes til Ukraina.

Les merles mer
MEF og næringslivet endelig hørt
Publisert:9.05.2024

MEF og næringslivet endelig hørt

MEF har jobbet mot den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften som ble innført i 2023. Endelig har Regjeringen lyttet til MEF og resten av norsk næringsliv. Fra 1. januar 2025 avvikles ordningen.

Les merles mer