Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 13-01-2022

MEF og Storebrand har fornyet handelsavtalen

Det betyr lavere kostnad for deg som arbeidsgiver – og mer i pensjon for dine ansatte.

- MEF er glade for å ha fått på plass en ny avtale med Storebrand om pensjonstjenester, sier administrerende direktør i MEF, Julie Brodtkorb.

Avtalen vil gi både nye og eksisterende kunder hos Storebrand forbedrede betingelser og det vil også bli lagt til rette for en digital løsning for MEF-medlemmer, som vil gjøre det langt enklere å finne ut av bedriftens pensjonsforpliktelser og kostnader.

Be om tilbud fra Storebrand her.

MEF-medlemmer som allerede bruker avtalen med Storebrand får oppdatert innskuddsordningen uten at de behøver å ta kontakt.

Reduserte administrasjonskostnader og lavere forvaltningsgebyr vil fremkomme i fakturaen fra og med februar.

Redusert pris på uføredekninger opprettes så snart det lar seg gjøre, og inkluderes i bedriftens ordning fra neste hovedforfall.

- Vi takker for tilliten og er svært glade for at MEF har valgt å fortsette det gode samarbeidet med oss i Storebrand. Gjennom MEF klarer medlemsbedriftene å oppnå storkundefordeler, og avtalen som nå videreføres gir både medlemsbedriftene og deres ansatte veldig gode pensjonsbetingelser, sier Geir Holmgren, adm.dir Storebrand Livsforsikring.

De nye medlemsfordelene finner du her. (Du må være logget på som medlem for å lese de nye fordelene).

MEF og Storebrand vil samarbeide tett i tiden fremover for å skape gode informasjonskanaler slik at vi kan nå ut til medlemmene med informasjon om aktuelle pensjonsløsninger.

- Vi anbefaler alle medlemmer å sammenligne den nye handelsavtalen opp mot sine eksisterende pensjonsordninger, avslutter Julie Brodtkorb.

Relaterte nyheter

MEFs Landsmøte vel gjennomført
Publisert:13.06.2024

MEFs Landsmøte vel gjennomført

Delegater, tillitsvalgte, øvrige medlemmer, ledsagere og samarbeidspartnere var samlet til en trivelig helg på Hotell Norge i Bergen 7. – 9. juni.

Les merles mer
MEF styrker laget i region Vest
Publisert:11.06.2024

MEF styrker laget i region Vest

MEF er svært tilfreds med at Mona Løvås har takket ja til å bli vår nye regionsjef i region Vest.

Les merles mer
Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer