Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 13-01-2022

MEF og Storebrand har fornyet handelsavtalen

Det betyr lavere kostnad for deg som arbeidsgiver – og mer i pensjon for dine ansatte.

- MEF er glade for å ha fått på plass en ny avtale med Storebrand om pensjonstjenester, sier administrerende direktør i MEF, Julie Brodtkorb.

Avtalen vil gi både nye og eksisterende kunder hos Storebrand forbedrede betingelser og det vil også bli lagt til rette for en digital løsning for MEF-medlemmer, som vil gjøre det langt enklere å finne ut av bedriftens pensjonsforpliktelser og kostnader.

Be om tilbud fra Storebrand her.

MEF-medlemmer som allerede bruker avtalen med Storebrand får oppdatert innskuddsordningen uten at de behøver å ta kontakt.

Reduserte administrasjonskostnader og lavere forvaltningsgebyr vil fremkomme i fakturaen fra og med februar.

Redusert pris på uføredekninger opprettes så snart det lar seg gjøre, og inkluderes i bedriftens ordning fra neste hovedforfall.

- Vi takker for tilliten og er svært glade for at MEF har valgt å fortsette det gode samarbeidet med oss i Storebrand. Gjennom MEF klarer medlemsbedriftene å oppnå storkundefordeler, og avtalen som nå videreføres gir både medlemsbedriftene og deres ansatte veldig gode pensjonsbetingelser, sier Geir Holmgren, adm.dir Storebrand Livsforsikring.

De nye medlemsfordelene finner du her. (Du må være logget på som medlem for å lese de nye fordelene).

MEF og Storebrand vil samarbeide tett i tiden fremover for å skape gode informasjonskanaler slik at vi kan nå ut til medlemmene med informasjon om aktuelle pensjonsløsninger.

- Vi anbefaler alle medlemmer å sammenligne den nye handelsavtalen opp mot sine eksisterende pensjonsordninger, avslutter Julie Brodtkorb.

Relaterte nyheter

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur
Publisert:20.11.2023

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur

Vi får storfint besøk når forsvarssjef Eirik Kristoffersen holder innlegg på tirsdag med tema: Derfor trenger Forsvaret anleggsbransjen.

Les merles mer
Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur
Publisert:16.11.2023

Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Bjarne Brøndbo til å være konferansier 23. januar, og Carina Dahl til å spille konsert etter middag. Vi lover god stemning på Vinterfesten!

Les merles mer
Samtale om selvmordsforebygging
Publisert:8.11.2023

Samtale om selvmordsforebygging

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet inviterte i oktober til "Samtaler om selvmordsforebygging". Regionsjef Jørn C. Evensen deltok i panelet på vegne av anleggsbransjen.

Les merles mer