Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Mona Løvås
Publisert: 11-06-2024

MEF styrker laget i region Vest

MEF er svært tilfreds med at Mona Løvås har takket ja til å bli vår nye regionsjef i region Vest.

Hennes brede bransjeerfaring vil styrke vår posisjon på Vestlandet og i den løpende oppfølging av våre medlemmer i Nord-Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. Mona starter i jobben som regionsjef 1. september.

- Jeg er veldig stolt av å informere om at Mona Løvås er vår nye regionsjef i region Vest. Med erfaring fra Mesta, SVV, Småkraft og Bybanen, og i tillegg erfaring fra ledelse på ulike nivåer, har hun en bakgrunn som er svært godt egnet for stillingen. Vi ønsker Mona velkommen inn i MEF-familien, sier administrerende direktør i MEF Julie Brodtkorb.


Tross utfordrende tider i bransjen, opplever MEF medlemsvekst og aktivitet i hele organisasjonen. MEF har gjennom flere år styrket arbeidet i forhold til løpende medlemsservice, juridiske tjenester og utstrakt myndighetskontakt for å ivareta bedriftenes næringspolitiske interesser.


- Med Monas allsidige bransjeerfaring vil hun være en styrke for oss på Vestlandet, og bringe inn kunnskap som løfter hele laget også nasjonalt, sier Brodtkorb.

Relaterte nyheter

MEFs Landsmøte vel gjennomført
Publisert:13.06.2024

MEFs Landsmøte vel gjennomført

Delegater, tillitsvalgte, øvrige medlemmer, ledsagere og samarbeidspartnere var samlet til en trivelig helg på Hotell Norge i Bergen 7. – 9. juni.

Les merles mer
Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer
Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina
Publisert:14.05.2024

Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina

Krigen i Ukraina har nå vart i over to år, og det er stadig store behov for bistand. Med god hjelp og samarbeid mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv, er Norge nå en av de største bidragslandene i Europa på materiell og utstyr som sendes til Ukraina.

Les merles mer