Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 30-04-2024

Ny avtale på kjøp av strøm

MEF har fremforhandlet en rammeavtale med Skagerak Energitjenester som gir alle medlemsbedriftene gode betingelser på kjøp av strøm.

Skagerak Energitjenester er en landsdekkende kraftleverandør som har erfaring og kapasitet til å levere elektrisk kraft til medlemmer av MEF.

– MEF er glade for å ha fått på plass en avtale med Skagerak Energienergitjenester om kraftleveringstjenester til våre medlemmer. Vi anbefaler alle medlemmer å sammenligne den nye handelsavtalen opp mot sine eksisterende strømavtaler, sier administrerende direktør i MEF, Julie Brodtkorb.

– Vi kjenner godt til at strømavtaler kan være innviklet og det kan være vanskelig å forstå hva blant annet spotpris, ubalansekostnad og elsertifikater er, og hva som er inkludert i din strømavtale. Er du usikker på dette i dagens kontrakt, hjelper vi deg gjerne, sier kontaktperson for MEF-avtalen, Eric Støle Karlsen i Skagerak Energitjenester.


Skagerak Mobil Energi


MEF har i likhet med oss et sterkt ønske om å bidra til en grønn omstilling i bygg- og anleggsbransjen. Energikonsernet Skagerak Energi med tilhørende datterselskaper har opparbeidet seg solid kompetanse innen dette fagfeltet.

Ønsker du som MEF-medlem informasjon om batteriløsninger og tilbud på mobil energi for utslippsfrie anleggsplasser, ta kontakt så skal vi finne den løsningen som passer deg best.

Les mer om utslippsfrie anleggsplasser og Skagerak Mobil Energi: Ren energi, når som helst, hvor som helst.

Markedsrapport


Alle medlemmer i MEF kan motta Skagerak Energitjenesters markedsrapport - uavhengig om du er kunde eller ikke av Skagerak Energitjenester.

Rapporten inneholder informasjon om energisituasjonen i Norge, prisutvikling og analyser av dagens kraftmarked.

Denne sendes ut hver fjortende dag, bruk dette skjemaet og skriv "MEF markedsrapport", så mottar du også denne rapporten. 

Ansvarlig for MEF-avtalen i Skagerak Energitjenester:

Eric Støle Karlsen
Leder salg og marked
Tlf: +47 934 46 160
ericstole.karlsen@skagerakenergi.no

Relaterte nyheter

Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer
Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina
Publisert:14.05.2024

Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina

Krigen i Ukraina har nå vart i over to år, og det er stadig store behov for bistand. Med god hjelp og samarbeid mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv, er Norge nå en av de største bidragslandene i Europa på materiell og utstyr som sendes til Ukraina.

Les merles mer
MEF og næringslivet endelig hørt
Publisert:9.05.2024

MEF og næringslivet endelig hørt

MEF har jobbet mot den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften som ble innført i 2023. Endelig har Regjeringen lyttet til MEF og resten av norsk næringsliv. Fra 1. januar 2025 avvikles ordningen.

Les merles mer