Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Emil Håberget (t.v.) og Max Trolle Andersen, partneransvarlig for If Skadeforsikring. (Foto: Njål Hagen)
Publisert: 24-01-2024

HMS-pris til Emil Håberget AS

Under festmiddagen på første kveld av Arctic Entrepreneur delte MEF og If ut pris til Emil Håberget AS. Prisen går til et selskapet som har utmerket seg spesielt innen HMS-arbeidet.

– Det kan jo føles ganske relevant når vi ser stigningen i humøret i salen å snakke litt om HMS, og jeg tenkte jeg skulle få opp et ganske langt PowerPoint-foredrag om HMS her nå, fleipet Julie Brodtkorb, adm.dir. MEF, da hun entret scenen sammen med Max Trolle Andersen, partneransvarlig for If Skadeforsikring, under festmiddagen på Arctic Entrepreneur.

– Fleip til side, HMS er noe av det viktigste å ha fokus på. Alle er vi opptatt av en ting, og det er at alle skal komme seg trygt hjem fra jobb. Derfor har vi i MEF, sammen med If, hvert år en utdeling til årets HMS-bedrift. I år var det veldig mange gode bedrifter nominert, sa Brodtkorb.


Ikke enkelt

– På vegne av MEF og If er det en glede å overrekke prisen til årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid 2023. Det har vært mange gode kandidater, noe vi er glade for, men det har ikke hvert enkelt å skulle kåre en vinner. Det er så mange som jobber effektivt og målrettet for en trygg og god arbeidshverdag. Likevel klarte juryen å plukke ut en vinner, sa Max Trolle Andersen.

Juryens begrunnelse:
«MEF og If har kommet frem til en vinner, som stikker av med tittelen årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid 2023. Årets vinner er en mindre bedrift som har bevist at man ikke behøver å være stor for å jobbe mot en trygg og god arbeidsplass. Vinneren har gjennomført flere praktiske øvelser i 2023, hvor de har samarbeidet med lokale nødetater om å skape reelle skadesituasjoner, slik at alle involverte er bedre forberedt på hva som kan gå galt, og hva som må gjøres når noe går galt. Disse øvelsene har dannet grunnlaget for MEF og If sitt videre arbeid innen skadeforebygging. Jeg vil derfor, på vegne av MEF og If si tusen takk til årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid, Emil Håberget!».

Saken er skrevet av anleggsmaskinen.

De nominerte til HMS-prisen.

Relaterte nyheter

Ny avtale på kjøp av strøm
Publisert:30.04.2024

Ny avtale på kjøp av strøm

MEF har fremforhandlet en rammeavtale med Skagerak Energitjenester som gir alle medlemsbedriftene gode betingelser på kjøp av strøm.

Les merles mer
Bjarte Hjelmeland til Landsmøte 2024
Publisert:24.04.2024

Bjarte Hjelmeland til Landsmøte 2024

MEFs Landsmøte arrangeres 7. – 9. juni på vakre Hotell Norge i Bergen. Den folkekjære multikunstneren Bjarte Hjelmeland er konferansier på festmiddagen.

Les merles mer
Enighet i tariffoppgjøret på Miljøoverenskomsten
Publisert:16.04.2024

Enighet i tariffoppgjøret på Miljøoverenskomsten

MEF og LO kom til enighet i tariffoppgjøret for Miljøoverenskomsten etter forhandlinger 15.-16. april 2024.

Les merles mer