Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Foto: Runar Daler, Anleggsmaskinen
Publisert: 4-10-2023

Søk på tunnelstudiet

Studiet er et tilbud til ledere og personer som jobber med planlegging, bygging, drift og vedlikehold av tunneler. Søknadsfrist 31. oktober.

Tunnelstudiet er et tilbud til alle som jobber med ulike fagområder innen samferdselstunneler. Både planlegging, bygging, drift, vedlikehold og sikkerhet er viktige tema. Hensikten bak studiet er å øke samhandlingen mellom ulike tunnelmiljø for å styrke kvaliteten i alle faser av et tunnelprosjekt.

Oppstart av neste kull i januar 2024.

Les mer om Tunnelstudiet på NTNU sine sider her.

Påmelding
Søker og den nærmeste leder må fylle ut vedlagte søknadsskjema som påmelding. Søknadsskjemaet sendes til NTNU v/ Nina Lødøen på e-post nina.lodoen@ntnu.no. Søknadsfrist: 31. oktober 2023.

pdfInvitasjon Tunnelstudiet 2024pdfSøknadsskjema Tunnelstudiet 2024

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo
Publisert:19.06.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Vi tilbyr fagbrevkurs
Publisert:13.06.2024

Vi tilbyr fagbrevkurs

Eksamensforberedende kurs for fagbrev høsten 2024 er klare for påmelding. Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven!

Les merles mer
Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene
Publisert:6.06.2024

Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene

Refusjonen fra opplærings- og utviklingsfondet til tariffbedrifter økte betraktelig i fjor, vi ser oss nå nødt til å redusere denne rabatten inntil videre.

Les merles mer