Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 7-09-2023

Nyansatte for MEF og OKAB på Rudshøgda

Vi har fått på plass ny daglig leder for OKAB Øst, og fagrådgiver i MEF. Begge starter i høst.

Svein-Erik Bergseth Vefsnmo er 43 år gammel og blir ny daglig leder for OKAB. Han har tidligere vært lærer på videregående skole, har erfaring fra bilbransjen, utdanningsdirektoratet og Innlandet Fylkeskommune.

Som fagrådgiver i regionen har vi ansatt Simen Cook Midtsund. Han er 34 år og har drevet Midtsund Transport i 10 år. Som tidligere medlem i MEF, har han god kjennskap til organisasjonen. Det siste året har han jobbet som anleggsleder hos MEF-bedriften Hulleberg og Bø. Simen har også vært varamedlem for MEF avd. Innlandet.

Både Svein-Erik og Simen vil ha kontorsted på Rudshøgda.

- Vi gleder oss til å få styrket laget vårt på Rudshøgda, og ser fram til å få både Svein-Erik og Simen på plass, sier regionsjef Leiv Peter Blakstad.

- De har begge viktig og riktig bakgrunn, og vil helt sikkert gjøre en kjempejobb for både medlemsbedrifter og lærlinger i framtida, avslutter Blakstad.

Simen Cook Midtsund
Svein-Erik Bergseth Vefsnmo

Relaterte nyheter

Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer
Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina
Publisert:14.05.2024

Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina

Krigen i Ukraina har nå vart i over to år, og det er stadig store behov for bistand. Med god hjelp og samarbeid mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv, er Norge nå en av de største bidragslandene i Europa på materiell og utstyr som sendes til Ukraina.

Les merles mer
MEF og næringslivet endelig hørt
Publisert:9.05.2024

MEF og næringslivet endelig hørt

MEF har jobbet mot den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften som ble innført i 2023. Endelig har Regjeringen lyttet til MEF og resten av norsk næringsliv. Fra 1. januar 2025 avvikles ordningen.

Les merles mer