Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Foto: SmartDok
Publisert: 22-08-2023

SmartMEF og KSMEF

Nye maler, Excel i SmartMEF og veien videre for SmartMEF og KSMEF.

Vi nærmer oss nå 1050 av våre 2400 medlemmer som har tatt i bruk SmartMEF siden lanseringen i september 2022.

Nye endringer

Vi kan nå informere om at Excelmalene fra KSMEF nå er kommet inn i SmartMEF, og disse kan nå velges fra dokumentbiblioteket. Nå blir det enda lettere å holde styr på risikovurderinger med disse malene på plass.

Excel i SmartMEF er tilgjengeliggjort på en slik måte at en redigere direkte inne i SmartMEF og en slipper dermed å laste ned til egen pc. Det er også mulig å legge til egendefinerte Excelfiler, dette kan dere lese mer om i den oppdaterte brukermanualen for SmartMEF. Se også bloggen til Smartdok.

Det jobbes også med en større fleksibilitet på roller og tilganger. Dette arbeidet er i gang og vil bli publisert litt utpå høstparten.

Distribuering av oppdaterte dokumenter fra biblioteket og ut til prosjekter og håndbøker er an annen ting det jobbes med på utviklingssiden. Dette vil også bli publisert litt utpå høstparten.

KSMEF nærmer seg slutten

Nå nærmer vi oss slutten for KSMEF. En æra med et godt styringssystem blir parkert, og vi håper at alle velger å gå videre med over til SmartMEF. Den 30.09.23 er det ikke lenger mulig å bruke KSMEF.

For de som fortsatt har KSMEF aktivt anbefales det å følge rutinen med ID 0101-050 R ekstern lagring av prosjekter, slik at en får kopiert ut prosjektene sine til eget lagringsområde.

Har dere gående prosjekter i KSMEF som går utover 30.09.23, så anbefale det å snarest bygge dette opp i SmartMEF slik at dere fortsatt kan rapportere inn fra prosjektene etter denne datoen.

Eget supportteam

MEF er blitt gjort kjent med at medlemmer er blitt kontaktet av konsulenter som tilbyr tjenester mot betaling i forbindelse med overgang fra til SmartMEF, systembygging mm.

MEF har et eget supportteam som hjelper medlemmene på SmartMEF med rådgivning og bistand i forbindelse med oppstart av SmartMEF, avvikling av KSMEF og andre spørsmål som en del av medlemsservicen.

Kontaktinformasjon til supportteamet ligger på SmartMEF landingsside. Skulle dere ikke finne det, så ta kontakt med din nærmeste regionkontakt i MEF.

Har du ikke fått tilbud på SmartMEF? Ta kontakt her.

Kontakt oss

1 - 1

Egil Kvingedal

Møt Egil

Egil Kvingedal er fagsjef for klima og miljø.

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024
Publisert:30.04.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april
Publisert:22.03.2024

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april

Har du eller dine ansatte behov for kompetanseheving? Husk søknadsfristen 15. april til fagskoler og annen høyere utdanning gjennom samordnet opptak.

Les merles mer
Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?
Publisert:9.01.2024

Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?

If og MEF skal igjen kåre Årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid. Vinneren blir kåret på Arctic Entrepreneur, og får en premie på 25 000 kroner.

Les merles mer