Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Kunnskapsminister Tonje Brenna. Foto: NTB Kommunikasjon/Statsministerens kontor
Publisert: 19-12-2022

Hvem blir årets lærebedrift 2022?

MEF ønsker å premiere foretak som i særlig grad har utmerket seg i sitt arbeid med oppfølging av lærlinger og/eller lærekandidater. Kunnskapsminister Tonje Brenna annonserer vinneren under Arctic Entrepreneur 18. januar.

MEF arrangerer denne kåringen for å gjøre ekstra stas på bedrifter som har utmerket seg spesielt når det gjelder oppfølging av lærlinger og lærekandidater.

Kåringen av Årets Lærebedrift 2022 foregår på Arctic Entrepreneur 18. januar. Kunnskapsminister Tonje Brenna skal stå for utdelingen av prisen.

Mangfoldet i anleggsbransjen er godt representert blant de nominerte. Du kan lese mer om hver enkelt bedrift og grunnen bak nominasjonen i artiklene fra Anleggsmaskinen i listen under:

Les mer og meld deg på Arctic Entrepreneur her.

Relaterte nyheter

OKAB søker opplæringskonsulent
Publisert:21.08.2023

OKAB søker opplæringskonsulent

Vi søker en ny opplæringskonsulent til vårt opplæringskontor på Steinkjer. Vi lover spennende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø. Søk innen 17. september. 

Les merles mer
Ledig stilling som daglig leder
Publisert:14.06.2023

Ledig stilling som daglig leder

OKAB Region Øst er på jakt etter ny daglig leder. Vi lover en spennende arbeidshverdag, og et godt arbeidsmiljø. Søk innen 1. juli.

Les merles mer
Ledig stilling som fagrådgiver
Publisert:8.06.2023

Ledig stilling som fagrådgiver

Vi søker etter fagrådgiver i en 100% stilling med kontorsted primært på Rudshøgda eller i Oslo. Er du på jobbjakt, og ønsker å bli en del av MEF-familien?

Les merles mer