Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 1-09-2022

MEF Kvinner

Anleggsbransjen er som kjent svært mannsdominert, selv om det sakte, men sikkert kommer flere kvinner til. Nå har MEF etablert et nettverk for kvinnene i organisasjonen for å få engasjert flere rundt om i hele landet.

– Et kvinnenettverk har blitt etterspurt fra en del medlemsbedrifter. I tillegg er hovedstyret opptatt av at vi må gjøre det vi kan for å få sørge for at kvinner i bransjen har et godt tilbud, føler seg særdeles velkomne og blir tatt vare på. Dersom de kvinnene som er i bransjen snakker godt om den, vil sannsynligvis flere søke seg inn, sier Julie Brodtkorb.

Styringsgruppe for MEF Kvinner
Det er etablert en styringsgruppe med en representant for hver region.

Den består av: Tove Anita Tveitan, Siv Marion Tourunen Ringvold, Camilla Djønne, Linn Moberg, Anne Hebnes og Inger Åse Hernes.


Nyhetssaker om MEF Kvinner:

Styringsgruppen. Fra venstre: Tove Anita Tveitan, Siv Marion Tourunen Ringvold, Camilla Djønne, Linn Moberg, Anja Sande Skjærvold (er nå erstattet av Anne Hebnes) og Inger Åse Hernes
MEF-sjef Julie Brodtkorb, ildsjel i kvinnenettverket Solvår Milach Strand og kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen er alle skjønt enige om at det er behov for et kvinnenettverk i MEF. (Foto: Runar F. Daler)
MEF Kvinner hadde egen stand på Arctic Entrepreneur 2023