Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 24-03-2022

Kalkulator for å vise økte drivstoffkostnader

Circle K har utviklet en kalkulator som medlemmene kan bruke overfor oppdragsgiver for å dokumentere endringer i kostnader på drivstoff.

Kalkulatoren ligger tilgjengelig via Circle K sin side. Dere må logge på MEF.no for å se kalkulatoren. Denne er kun tilgjengelig for MEFs medlemmer.

Når dere klikker på linken til kalkukator åpner det seg et regneark. Klikk på «Aktiver redigering» på den gule linjen øverst i bildet så kan dere velge Anleggsdiesel eller Truck på fanene nederst.

Deretter er det bare å fylle inn forbruk, distanse og datoer for å få frem de økte kostnadene.

Spørsmål om bruk av kalkulatoren kan rettes til lokal salgssjef i Circle K.

pdfKontaktinformasjon Circle K

Relaterte nyheter

Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer
Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina
Publisert:14.05.2024

Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina

Krigen i Ukraina har nå vart i over to år, og det er stadig store behov for bistand. Med god hjelp og samarbeid mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv, er Norge nå en av de største bidragslandene i Europa på materiell og utstyr som sendes til Ukraina.

Les merles mer
MEF og næringslivet endelig hørt
Publisert:9.05.2024

MEF og næringslivet endelig hørt

MEF har jobbet mot den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften som ble innført i 2023. Endelig har Regjeringen lyttet til MEF og resten av norsk næringsliv. Fra 1. januar 2025 avvikles ordningen.

Les merles mer