Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Kunnskapsminister Tonje Brenna deler ut prisen til Årets lærebedrift på Arctic Entrepreneur 2022. Foto: NTB Kommunikasjon/Statsministerens kontor
Publisert: 15-02-2022

Hvem blir årets lærebedrift?

I år har vi ny rekord, med 9 kandidater. Kunnskapsminister Tonje Brenna annonserer vinneren under Arctic Entrepreneur 6. april.

MEF arrangerer denne kåringen for å gjøre ekstra stas på bedrifter som har utmerket seg spesielt når det gjelder oppfølging av lærlinger og lærekandidater.

Fjorårets kåring foregikk digitalt, men om alt går etter planen vil det i år igjen bli mulig å ta kåringen fysisk under det som nå blir en av vårens store møteplasser for anleggsbransjen, nemlig Arctic Entrepreneur. Kunnskapsminister Tonje Brenna skal stå for utdelingen av prisen.

Mangfoldet i anleggsbransjen er godt representert blant de nominerte. Du kan lese mer om hver enkelt bedrift og grunnen bak nominasjonen i artiklene fra Anleggsmaskinen i listen under:

Les mer og meld deg på Arctic Entrepreneur her.

Relaterte nyheter

Er du klar for MEFA i Trondheim?
Publisert:8.06.2023

Er du klar for MEFA i Trondheim?

Fredag 16. juni åpner vi opp for stor anleggsutstilling på E.C Dahls bryggerier i Trondheim. Gratis inngang for besøkende. Velkommen!

Les merles mer
Beat for beat på Arctic Entrepreneur
Publisert:6.06.2023

Beat for beat på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Trond Nagell med venner, kjent fra Beat for beat på NRK, til pianobar etter Brakkemiddagen 24. januar. Vi gleder oss!

Les merles mer
Status på SmartMEF og KSMEF
Publisert:5.06.2023

Status på SmartMEF og KSMEF

Nye endringer før sommeren, og veien videre med SmartMEF og KSMEF.

Les merles mer