Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 3-02-2022

Kurs i Region Sørøst februar

Februar er godt i gang og her får du en oversikt over kurs som holdes i din region denne måneden.

Som MEF-medlem har du tilgang til kurs-, skole- og seminarkonsepter via MEF-skolen. MEF-skolen kan bidra til påfyll av kunnskap og kompetanse til din bedrift.

Foreleserne på kursene har alle erfaring fra våre bransjer, slik at kurset du velger vil være relevant for deg.

Via vår kurskalender finner du alt fra eksamensforberedende kurs for avleggelse av fagbreveksamen til ISO-sertifiseringskurs, HMS-relaterte og juridiske kurs.

Her er en oversikt over kursene som tilbys i din region denne måneden:

Komprimering – grunnleggende kurs, Sem 9/2

Lær deg sikker og effektiv gjennomføring ved fundamenteringsarbeid. Les mer her.

Praktisk arbeidsrett, Sem 15/2

Alle som driver virksomhet eller har personalansvar, bør ha juridisk kunnskap om og kjennskap til gjeldende krav, lover og regler innen temaet arbeidsrett. Les mer og meld deg på her.

HMS for ledere, Sem 16/2

Som daglig leder plikter du å få opplæring i HMS-kravene. Dette kurset er spesielt myntet på deg som driver innen anleggsbransjen. Det sikrer høy nytteverdi. Finn ut mer om kurset her.

Sikkerhetsopplæring for anleggsmaskinfører, Sandefjord 18/2

Mål med kurset er at deltakerne skal ha grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner. Les mer om kursets innhold her.

Arbeidsvarsling 1, Gol 18/2

Jobber dine ansatte på eller langs veien? Da må de ha kurs i arbeidsvarsling - arbeid på veg. Finn ut mer om hvordan kurset er relevant for deg og dine ansatte her.

Effektiv prosjektstyring, Sem 22/2

Kurset gir en innføring i effektiv prosjektstyring, og tar for seg enkle men effektive metoder for å skape lønnsomhet i bedriftens oppdrag. Les mer og meld deg på her.

Dersom du ikke finner det du leter etter i din region har vi også et stort utvalg av kurs som holdes digitalt. Klikk her for å se oversikten.

Du trenger ikke være pålogget på mef.no for å melde deg på kurs. Du finner kurset du ønsker å delta på, fyller ut søknadsskjema og deretter får både du og din arbeidsgiver en bekreftelse på epost.

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024
Publisert:30.04.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april
Publisert:22.03.2024

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april

Har du eller dine ansatte behov for kompetanseheving? Husk søknadsfristen 15. april til fagskoler og annen høyere utdanning gjennom samordnet opptak.

Les merles mer
Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?
Publisert:9.01.2024

Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?

If og MEF skal igjen kåre Årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid. Vinneren blir kåret på Arctic Entrepreneur, og får en premie på 25 000 kroner.

Les merles mer