Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 3-02-2022

Kurs i Region Øst februar

Februar er godt i gang og her får du en oversikt over kurs som holdes i din region denne måneden.

Som MEF-medlem har du tilgang til kurs-, skole- og seminarkonsepter via MEF-skolen. MEF-skolen kan bidra til påfyll av kunnskap og kompetanse til din bedrift.

Foreleserne på kursene har alle erfaring fra våre bransjer, slik at kurset du velger vil være relevant for deg.

Via vår kurskalender finner du alt fra eksamensforberedende kurs for avleggelse av fagbreveksamen til ISO-sertifiseringskurs, HMS-relaterte og juridiske kurs.

Her er en oversikt over kursene som tilbys i din region denne måneden:

Kalkulasjon grunnleggende, Olavsgaard 15. februar

Hvis du ikke kjenner til alle kostnadene, kan du tape penger på et prosjekt. Å ha mange oppdrag hjelper ikke hvis prisen blir for lav til at det er lønnsomt. Her lærer du å beregne hva jobben koster, slik at du kan legge inn et riktig tilbud. Les mer her.

Arbeidsvarsling 1, Rudshøgda 17. februar

Jobber dine ansatte på eller langs veien? Da må de ha kurs i arbeidsvarsling - arbeid på veg. Finn ut mer og meld deg på her.

Fagbrev i anleggsfagene – Eksamensforberedende kurs, Sarpsborg 18. februar

Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven. Send dem på MEF-skolens kurs, som er spesielt laget for kandidater i anleggsbransjen. Finn ut mer om kurset her.

Dersom du ikke finner det du leter etter i din region har vi også et stort utvalg av kurs som holdes digitalt. Klikk her for å se oversikten.

Du trenger ikke være pålogget på mef.no for å melde deg på kurs. Du finner kurset du ønsker å delta på, fyller ut søknadsskjema og deretter får både du og din arbeidsgiver en bekreftelse på epost.

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo
Publisert:19.06.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Vi tilbyr fagbrevkurs
Publisert:13.06.2024

Vi tilbyr fagbrevkurs

Eksamensforberedende kurs for fagbrev høsten 2024 er klare for påmelding. Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven!

Les merles mer
Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene
Publisert:6.06.2024

Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene

Refusjonen fra opplærings- og utviklingsfondet til tariffbedrifter økte betraktelig i fjor, vi ser oss nå nødt til å redusere denne rabatten inntil videre.

Les merles mer