Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 20-01-2022

Øk din kompetanse hos MEF-skolen

MEF-skolen har et bredt utdanningstilbud til alle medlemsbedrifter, slik at du kan utvikle dine ansatte og bedriften i takt med samfunnets utvikling.

Som medlem i MEF har du mulighet til å benytte deg av en rekke fordeler, og MEF-skolen er en av disse.

MEF-skolen tilbyr et stort utvalg av kurs, skoler, workshops og webinarer, og skolens mål er at uansett hva slags stilling du har i en MEF-bedrift, så skal det finnes et tilbud som passer for nettopp deg.

Alle kurs hos MEF-skolen er utviklet spesielt for våre bransjer, og skolen benytter seg av undervisningspersonell som alle kjenner bransjene godt.

Tilbud der du er

MEF-medlemmer befinner seg over hele landet, og MEF-skolen tilbyr derfor kurs i alle regioner. Finner du ikke kurset du er ute etter akkurat der du bor, kan det godt hende at det tilbys digitale kurs som du kan ta akkurat hvor du vil. Digitale kurs er for mange både kostnads- og tidsbesparende, og skolen øker sitt digitale tilbud hele tiden.

Ytterligere fordeler for MEF-medlemmer

Som MEF-medlem får du rabatt på alle kurs, webinarer og workshops, og på det aller meste hele 50% rabatt.

Hvis du i tillegg har tariffavtale, får du ytterligere 10-30% rabatt på medlemsprisen.

Regionale fordeler

De fleste avdelinger sponser med jevne mellomrom kursdeltakelse for sine medlemmer, og du og dine ansatte kan få gratis kurs. Hør med de ansatte i din region om hva som gjelder der du er medlem.

Klikk her for en fullstendig oversikt over MEF-skolens kurs og arrangementer.

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024
Publisert:30.04.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen 2024

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april
Publisert:22.03.2024

Husk søknadsfrist til fagskoler 15. april

Har du eller dine ansatte behov for kompetanseheving? Husk søknadsfristen 15. april til fagskoler og annen høyere utdanning gjennom samordnet opptak.

Les merles mer
Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?
Publisert:9.01.2024

Hvem var best på HMS-arbeid i 2023?

If og MEF skal igjen kåre Årets foregangsbedrift innen HMS-arbeid. Vinneren blir kåret på Arctic Entrepreneur, og får en premie på 25 000 kroner.

Les merles mer