Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 21-10-2021

TESS har endret uheldig praksis

MEF er tariffpart og opptatt av det organiserte arbeidslivet. Det har tjent Norge godt. Flere medlemmer har tatt kontakt med administrasjonen i MEF og stilt spørsmålstegn ved samarbeidet med TESS.

Nylig ble det skrevet i pressen om en praksis der TESS skilte på godtgjørelser til sine ansatte der de organiserte kom dårligere ut.

- Etter å ha lest oppslagene i avisen tok jeg kontakt med TESS og spurte om det virkelig er slik vi skal ha det i Norsk arbeidsliv i 2021. Det er godt å høre at TESS snur og ser verdien av det organiserte arbeidslivet, sier Julie Brodtkorb.

Følgende pressemelding ble sendt ut fra TESS 20. oktober:

TESS er et bærekraftig, helnorsk selskap eid av Stiftelsen Erik Jølberg. Lik lønn for likt arbeid er et godt og gammelt slagord. TESS ønsker å ta vare på sin viktigste ressurs, våre medarbeidere, og hever bonusbetingelsene og andre goder til de fagorganiserte opp til nivået for øvrige ansatte, slik at alle i TESS konsernet får like og meget gode og konkurransedyktige betingelser og avlønninger.

Relaterte nyheter

Enighet i tariffoppgjøret på Miljøoverenskomsten
Publisert:16.04.2024

Enighet i tariffoppgjøret på Miljøoverenskomsten

MEF og LO kom til enighet i tariffoppgjøret for Miljøoverenskomsten etter forhandlinger 15.-16. april 2024.

Les merles mer
Mulig streik hos kunde eller leverandør
Publisert:23.03.2024

Mulig streik hos kunde eller leverandør

I disse dager er det flere bedrifter som er varslet om at deres ansatte kan bli tatt ut i streik. Spørsmålet mange av våre medlemsbedrifter stiller seg nå er «Hva gjør vi dersom vi blir rammet av streik hos en annen bedrift?»

Les merles mer
Rapportering av lønnsinnberettet beløp
Publisert:20.03.2024

Rapportering av lønnsinnberettet beløp

Alle medlemmer skal sende inn lønnsinnberettet beløp for 2023. Her har vi samlet noen typiske spørsmål og svar rundt rapporteringen.

Les merles mer