Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 21-10-2021

TESS har endret uheldig praksis

MEF er tariffpart og opptatt av det organiserte arbeidslivet. Det har tjent Norge godt. Flere medlemmer har tatt kontakt med administrasjonen i MEF og stilt spørsmålstegn ved samarbeidet med TESS.

Nylig ble det skrevet i pressen om en praksis der TESS skilte på godtgjørelser til sine ansatte der de organiserte kom dårligere ut.

- Etter å ha lest oppslagene i avisen tok jeg kontakt med TESS og spurte om det virkelig er slik vi skal ha det i Norsk arbeidsliv i 2021. Det er godt å høre at TESS snur og ser verdien av det organiserte arbeidslivet, sier Julie Brodtkorb.

Følgende pressemelding ble sendt ut fra TESS 20. oktober:

TESS er et bærekraftig, helnorsk selskap eid av Stiftelsen Erik Jølberg. Lik lønn for likt arbeid er et godt og gammelt slagord. TESS ønsker å ta vare på sin viktigste ressurs, våre medarbeidere, og hever bonusbetingelsene og andre goder til de fagorganiserte opp til nivået for øvrige ansatte, slik at alle i TESS konsernet får like og meget gode og konkurransedyktige betingelser og avlønninger.

Relaterte nyheter

Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer
Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina
Publisert:14.05.2024

Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina

Krigen i Ukraina har nå vart i over to år, og det er stadig store behov for bistand. Med god hjelp og samarbeid mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv, er Norge nå en av de største bidragslandene i Europa på materiell og utstyr som sendes til Ukraina.

Les merles mer
MEF og næringslivet endelig hørt
Publisert:9.05.2024

MEF og næringslivet endelig hørt

MEF har jobbet mot den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften som ble innført i 2023. Endelig har Regjeringen lyttet til MEF og resten av norsk næringsliv. Fra 1. januar 2025 avvikles ordningen.

Les merles mer