Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 21-10-2021

TESS har endret uheldig praksis

MEF er tariffpart og opptatt av det organiserte arbeidslivet. Det har tjent Norge godt. Flere medlemmer har tatt kontakt med administrasjonen i MEF og stilt spørsmålstegn ved samarbeidet med TESS.

Nylig ble det skrevet i pressen om en praksis der TESS skilte på godtgjørelser til sine ansatte der de organiserte kom dårligere ut.

- Etter å ha lest oppslagene i avisen tok jeg kontakt med TESS og spurte om det virkelig er slik vi skal ha det i Norsk arbeidsliv i 2021. Det er godt å høre at TESS snur og ser verdien av det organiserte arbeidslivet, sier Julie Brodtkorb.

Følgende pressemelding ble sendt ut fra TESS 20. oktober:

TESS er et bærekraftig, helnorsk selskap eid av Stiftelsen Erik Jølberg. Lik lønn for likt arbeid er et godt og gammelt slagord. TESS ønsker å ta vare på sin viktigste ressurs, våre medarbeidere, og hever bonusbetingelsene og andre goder til de fagorganiserte opp til nivået for øvrige ansatte, slik at alle i TESS konsernet får like og meget gode og konkurransedyktige betingelser og avlønninger.

Relaterte nyheter

Enighet i mellomoppgjør i Anleggsoverenskomsten
Publisert:1.06.2023

Enighet i mellomoppgjør i Anleggsoverenskomsten

MEF og NAF har gjennomført årets mellomoppgjør i Anleggsoverenskomsten på Gardermoen 30. - 31. mai.

Les merles mer
Brudd i tarifforhandlingene
Publisert:26.05.2023

Brudd i tarifforhandlingene

Det ble brudd i tarifforhandlingene på Miljøoverenskomsten 25. mai.

Les merles mer
Trøndersk underholdning på Vinterfesten
Publisert:25.05.2023

Trøndersk underholdning på Vinterfesten

Vi har booket Bjarne Brøndbo til å være konferansier 23. januar, og Carina Dahl til å spille konsert etter middag. Vi lover god stemning på Arctic Entrepreneur!

Les merles mer