Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Foto: Torstein Kiserud, TKfilm
Publisert: 8-06-2021

Profilering av gjenvinningsfaget

Vi har produsert en film som skal vise mangfoldet i en viktig bransje i Norge, og vekke interesse for framtidige lærlinger.

- Gjenvinningsbransjen er så mye mer enn hva folk flest tror. Det dreier seg om håndtering av viktige ressurser. Det er både miljøvennlig og framtidsrettet, sier fagsjef Sverre Huse-Fagerlie i MEFs avdeling for gjenvinning og avfallshåndtering.

Med oss på laget har vi fått med oss medlemsbedrifter fra Møre og Romsdal, Innlandet og Viken, som alle viser fram deler av sin arbeidshverdag.

- Målet er at flere ungdommer skal se potensialet i dette yrket, og søke seg til videre utdanning og læretid, sier Espen Høidal i Møre Miljøsanering. Han var primus motor i dette rekrutteringsprosjektet.

Klikk her for å se filmen på Vimeo.

Filmen er produsert av Torstein Kiserud i TKfilm.

Gjenvinning - for lærlinger

Relaterte nyheter

Bli med på Byggavfallskonferansen
Publisert:19.02.2024

Bli med på Byggavfallskonferansen

Byggavfallskonferansen 12. mars gir faglig oppdatering og erfaringsutveksling for deg som jobber med byggavfall. MEF er medarrangør på konferansen.

Les merles mer
Gjenvinningsbransjen trenger sjåfører
Publisert:1.12.2022

Gjenvinningsbransjen trenger sjåfører

Innen gjenvinning er det behov for flere sjåfører til å kjøre "verditransport". Vi ønsker å få inn folk på jakt etter en stabil og trygg arbeidsplass.

Les merles mer
Bredt samarbeid om bedre håndtering av jord og stein
Publisert:8.09.2021

Bredt samarbeid om bedre håndtering av jord og stein

MEF er fornøyd med at Miljødirektoratet har fremlagt sin rapport med mange gode tiltak som tar sikte på å løse utfordringene med mangelen på mottak for overskuddsmasser.

Les merles mer