Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Julie Brodtkorb, adm.dir i MEF og Arnstein Repstad, leder i MEFs hovedstyre.
Publisert: 25-05-2021

MEFs resultater i 2020

Vi kan se tilbake på et spesielt år for alle, med få sosiale og faglige treff. Men det var også et år med god medlemsvekst. Les hele årsberetningen for 2020 her.

En av kjerneverdiene til MEF er «tett på». Koronapandemien stilte medlemsbedriftene overfor helt nye og ukjente utfordringer for driften av anleggsplasser. Kunnskapen om viruset var liten, og smittevern har ikke vært et vanlig tema innen HMS i bransjen tidligere.

Korona-telefon
Nettopp derfor måtte MEF være ekstra tett på entreprenørene og myndighetene. Raskt åpnet MEF en egen «korona-telefon» for å ha et kontaktpunkt for medlemmene i en krevende og uoversiktlig situasjon.

Regler endret seg over natten, og medlemmene trengte veiledning for å sikre at driften var i tråd med nye regler og råd fra myndighetene. Erfaringen til MEF er at dette fungerte godt. Vi har knapt mottatt informasjon om smitte på anlegg blant våre medlemmer i 2020.

Når medlemmene møter utfordringer skal de kjenne at det å være en del av MEF-fellesskapet er en styrke


Flere medlemsbedrifter
Medlemsveksten fortsatte også i 2020. Pr 31.12.2020 representerte vi 2 272 bedrifter. Det er gledelig å se at flere entreprenører meldte seg inn i MEF også i 2020. Den tilliten skal MEF forvalte på en god måte. Vi opplever mye engasjement i organisasjonen - i hele landet og i alle bransjer. Vi har stor tro på at dette engasjementet sørger for at vi skal jobbe for gode resultater også i 2021.

Vi er sterkest sammen!

Les hele årsberetningen i bladbar pdf-fil her.

pdfMEFs årsberetning 2020

Relaterte nyheter

Hvordan sikre oss mot hacking?
Publisert:30.11.2023

Hvordan sikre oss mot hacking?

Telenor kommer på Arctic Entrepreneur i januar for å fortelle hvordan vi skal sikre oss bedre mot hacking.

Les merles mer
Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur
Publisert:20.11.2023

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur

Vi får storfint besøk når forsvarssjef Eirik Kristoffersen holder innlegg på tirsdag med tema: Derfor trenger Forsvaret anleggsbransjen.

Les merles mer
Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur
Publisert:16.11.2023

Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Bjarne Brøndbo til å være konferansier 23. januar, og Carina Dahl til å spille konsert etter middag. Vi lover god stemning på Vinterfesten!

Les merles mer