Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 26-04-2021

Ny avtale med De historiske– Hotel & spisesteder

MEF har inngått en avtale med De historiske - Hotel & spisesteder. Vi ser på dette som et spennende og godt supplement til våre andre hotellavtaler og vi håper medlemmene får glede av samarbeidet.

De historiske - Hotel & spisesteder (DHHS) skiller seg en del fra andre hotell- og restaurantkjeder ved at vi tilbyr produkter og tjenester utover kun sentrale og standardiserte hoteller eller restauranter. Felles for alle hotellene og spisestedene er at de representerer en unik historie, er lokal forankret, fokuserer på godt vertskap og atmosfære og kan tilby spesielle matopplevelser.

DHHS har lokaler til a gjennomføre konferanser og arrangementer for opptil 1300 men arrangerer like gjerne møter for kun 2 personer. Er det ønske om å supplere samlingen med aktiviteter, ulike opplevelser eller events så skreddersyr de forslag som harmonerer med omgivelsene, stemningen og deres behov i samarbeid med lokale aktivitetsleverandører og legger til rette for gode matopplevelser gjennom blant annet bruk av lokale råvarer og produsenter. Et opphold ved De Historiske — hotel & spisesteder handler først og fremst om å gi en personlig, gjestfri og autentisk opplevelse i god atmosfære der gjesten står i sentrum.

For mer informasjon www.dehistoriske.no

Booking av konferanse / dagpakker:
Mail: konferanse@dehistoriske.no
Tlf.: 55 31 67 60
Webportalen https://www.dehistoriske.no/kurs-og-konferanser

Henvis til avtalen mellom MEF og DHHS for å få godskrevet avtalepris.

Ved spørsmål, kontaktperson i MEF:
Eva Skaar, stabssjef
Tlf.: 928 82 928
eva.skaar@mef.no

Relaterte nyheter

Er du klar for MEFA i Trondheim?
Publisert:8.06.2023

Er du klar for MEFA i Trondheim?

Fredag 16. juni åpner vi opp for stor anleggsutstilling på E.C Dahls bryggerier i Trondheim. Gratis inngang for besøkende. Velkommen!

Les merles mer
Beat for beat på Arctic Entrepreneur
Publisert:6.06.2023

Beat for beat på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Trond Nagell med venner, kjent fra Beat for beat på NRK, til pianobar etter Brakkemiddagen 24. januar. Vi gleder oss!

Les merles mer
Status på SmartMEF og KSMEF
Publisert:5.06.2023

Status på SmartMEF og KSMEF

Nye endringer før sommeren, og veien videre med SmartMEF og KSMEF.

Les merles mer