Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 23-04-2021

Vellykket skogdag i Sortland

MEF Skog deltok mandag 19. april på skogdag med ordfører Karl-Erling Nordlund og lærere og elever fra Mosjøen, Sortland og Hadsel vgs.

- Skogdagen satte fokus på hvordan opplæringen blir bedre når skolene samarbeider og hvor man utnytter de ulike skolenes fortrinn. Skogdagen satte også et fokus på at skogressursene i Vesterålen nå er høstningsklare etter å ha blitt plantet på 60-tallet. Resultatet er økt kompetanse om skogens verdiskapning og at man har behov for kompetent arbeidskraft i regionen, sier fagsjef Bjørn Lauritzen.

Skogbrukselever fra Mosjøen vgs. avd. Marka avvirket og kjørte frem sitkagran ved Sortland vgs. avd. Kleiva. Når maskinene skal flyttes skjer det i regi av Hadsel vgs. og elvene der.

Se nyhetsinnslag fra skogdagen her (fra Vesterålen online v/ Herman Henriksen).

Relaterte nyheter

Ledig stilling som fagrådgiver
Publisert:8.06.2023

Ledig stilling som fagrådgiver

Vi søker etter fagrådgiver i en 100% stilling med kontorsted primært på Rudshøgda eller i Oslo. Er du på jobbjakt, og ønsker å bli en del av MEF-familien?

Les merles mer
Er du klar for MEFA i Trondheim?
Publisert:8.06.2023

Er du klar for MEFA i Trondheim?

Fredag 16. juni åpner vi opp for stor anleggsutstilling på E.C Dahls bryggerier i Trondheim. Gratis inngang for besøkende. Velkommen!

Les merles mer
Ny opplæringslov vil ikke svekke OKAB
Publisert:25.05.2023

Ny opplæringslov vil ikke svekke OKAB

Innstilingen til ny opplæringslov offentliggjort; OKAB får fortsette som før. – En stor seier for lærlingene, sier MEF-sjef Julie Brodtkorb.

Les merles mer