Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde: Arild Berg (t.v.) og Hans Ivar Edvardsen i Råde Graveservice har fått medaljer i både gull og sølv. (Foto: Runar F. Daler, Anleggsmaskinen).
Publisert: 15-09-2020

Medaljer for lang og tro tjeneste

Visste du at MEF-medlemmer kan hedre sine ansatte med sølv- og gullmedaljer?


Man hører ofte at «gullklokkas tid er forbi»; at stadig færre blir værende lenge i én og samme bedrift. Råde Graveservice går i tilfelle mot strømmen. Bedriften har delt ut 33 fortjenestemedaljer de siste 20 årene.

Det er Maskinentreprenørenes Forbunds fortjenstmedalje det er snakk om, i og med at Råde Graveservice er MEF-medlem. Sølvmedalje for 20 års ansettelse og gullmedalje for 30 års ansettelse. Ikke mindre enn 11 ansatte har mottatt fortjenestemedaljen i gull.

– Det er tydelig at fortjenestemedaljene er noe medlemmene våre setter pris på. De bedriftene som har delt ut flest medaljer de siste årene er foruten Råde Graveservice, Leif Grimsrud, Fyllingen Maskin, Arvid Gjerde, Harstad Maskin, H & K Sandnes og Målselv Maskin & Transport, forteller Mona Mellstrøm Hole, organisasjonskoordinator i MEF.

Hvordan søke om medaljer

MEFs fortjenestemedalje ble innstiftet på MEFs landsmøte i 1996 som en påskjønnelse til arbeidstakere i medlemsbedriftene.

Medaljen tildeles i sølv (20 år) og gull (30 år). Detaljert orientering oppnås ved å lese statuttene som er utarbeidet for ordningen.

Gravert fortjenstmedalje med navn og årstall for tildeling, samt pin i eget etui og et kalligrafert diplom vil bli sendt fra oss så snart gravering og utfylling av diplom er fullført. Vi beregner 2 uker fra MEF mottar søknaden til medaljen er hos medlemmet. Prisen pr. medalje er kr. 3.000,- + frakt og mva.

Last ned vedlagt søknadsskjema.

pdfSøknadsskjema for fortjenstmedaljer (PDF)pdfStatutter for fortjenestemedaljer (PDF)

Relaterte nyheter

Er du klar for MEFA i Trondheim?
Publisert:8.06.2023

Er du klar for MEFA i Trondheim?

Fredag 16. juni åpner vi opp for stor anleggsutstilling på E.C Dahls bryggerier i Trondheim. Gratis inngang for besøkende. Velkommen!

Les merles mer
Beat for beat på Arctic Entrepreneur
Publisert:6.06.2023

Beat for beat på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Trond Nagell med venner, kjent fra Beat for beat på NRK, til pianobar etter Brakkemiddagen 24. januar. Vi gleder oss!

Les merles mer
Status på SmartMEF og KSMEF
Publisert:5.06.2023

Status på SmartMEF og KSMEF

Nye endringer før sommeren, og veien videre med SmartMEF og KSMEF.

Les merles mer