Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde: Arild Berg (t.v.) og Hans Ivar Edvardsen i Råde Graveservice har fått medaljer i både gull og sølv. (Foto: Runar F. Daler, Anleggsmaskinen).
Publisert: 15-09-2020

Medaljer for lang og tro tjeneste

Visste du at MEF-medlemmer kan hedre sine ansatte med sølv- og gullmedaljer?


Man hører ofte at «gullklokkas tid er forbi»; at stadig færre blir værende lenge i én og samme bedrift. Råde Graveservice går i tilfelle mot strømmen. Bedriften har delt ut 33 fortjenestemedaljer de siste 20 årene.

Det er Maskinentreprenørenes Forbunds fortjenstmedalje det er snakk om, i og med at Råde Graveservice er MEF-medlem. Sølvmedalje for 20 års ansettelse og gullmedalje for 30 års ansettelse. Ikke mindre enn 11 ansatte har mottatt fortjenestemedaljen i gull.

– Det er tydelig at fortjenestemedaljene er noe medlemmene våre setter pris på. De bedriftene som har delt ut flest medaljer de siste årene er foruten Råde Graveservice, Leif Grimsrud, Fyllingen Maskin, Arvid Gjerde, Harstad Maskin, H & K Sandnes og Målselv Maskin & Transport, forteller Mona Mellstrøm Hole, organisasjonskoordinator i MEF.

Hvordan søke om medaljer

MEFs fortjenestemedalje ble innstiftet på MEFs landsmøte i 1996 som en påskjønnelse til arbeidstakere i medlemsbedriftene.

Medaljen tildeles i sølv (20 år) og gull (30 år). Detaljert orientering oppnås ved å lese statuttene som er utarbeidet for ordningen.

Gravert fortjenstmedalje med navn og årstall for tildeling, samt pin i eget etui og et kalligrafert diplom vil bli sendt fra oss så snart gravering og utfylling av diplom er fullført. Vi beregner 2 uker fra MEF mottar søknaden til medaljen er hos medlemmet. Prisen pr. medalje er kr. 3.000,- + frakt og mva.

Last ned vedlagt søknadsskjema.

pdfSøknadsskjema for fortjenstmedaljer (PDF)pdfStatutter for fortjenestemedaljer (PDF)

Relaterte nyheter

Sakspapirene til Landsmøtet er klare
Publisert:14.05.2024

Sakspapirene til Landsmøtet er klare

Vi gleder oss til MEFs landsmøte som finner sted 7. - 9. juni på Hotell Norge i Bergen. Landsmøtet er åpent for alle medlemmer.

Les merles mer
Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina
Publisert:14.05.2024

Fortsatt stort behov for bistand til Ukraina

Krigen i Ukraina har nå vart i over to år, og det er stadig store behov for bistand. Med god hjelp og samarbeid mellom offentlig forvaltning og privat næringsliv, er Norge nå en av de største bidragslandene i Europa på materiell og utstyr som sendes til Ukraina.

Les merles mer
MEF og næringslivet endelig hørt
Publisert:9.05.2024

MEF og næringslivet endelig hørt

MEF har jobbet mot den ekstraordinære arbeidsgiveravgiften som ble innført i 2023. Endelig har Regjeringen lyttet til MEF og resten av norsk næringsliv. Fra 1. januar 2025 avvikles ordningen.

Les merles mer