Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde: Arild Berg (t.v.) og Hans Ivar Edvardsen i Råde Graveservice har fått medaljer i både gull og sølv. (Foto: Runar F. Daler, Anleggsmaskinen).
Publisert: 15-09-2020

Medaljer for lang og tro tjeneste

Visste du at MEF-medlemmer kan hedre sine ansatte med sølv- og gullmedaljer?


Man hører ofte at «gullklokkas tid er forbi»; at stadig færre blir værende lenge i én og samme bedrift. Råde Graveservice går i tilfelle mot strømmen. Bedriften har delt ut 33 fortjenestemedaljer de siste 20 årene.

Det er Maskinentreprenørenes Forbunds fortjenstmedalje det er snakk om, i og med at Råde Graveservice er MEF-medlem. Sølvmedalje for 20 års ansettelse og gullmedalje for 30 års ansettelse. Ikke mindre enn 11 ansatte har mottatt fortjenestemedaljen i gull.

– Det er tydelig at fortjenestemedaljene er noe medlemmene våre setter pris på. De bedriftene som har delt ut flest medaljer de siste årene er foruten Råde Graveservice, Leif Grimsrud, Fyllingen Maskin, Arvid Gjerde, Harstad Maskin, H & K Sandnes og Målselv Maskin & Transport, forteller Mona Mellstrøm Hole, organisasjonskoordinator i MEF.

Hvordan søke om medaljer

MEFs fortjenestemedalje ble innstiftet på MEFs landsmøte i 1996 som en påskjønnelse til arbeidstakere i medlemsbedriftene.

Medaljen tildeles i sølv (20 år) og gull (30 år). Detaljert orientering oppnås ved å lese statuttene som er utarbeidet for ordningen.

Gravert fortjenstmedalje med navn og årstall for tildeling, samt pin i eget etui og et kalligrafert diplom vil bli sendt fra oss så snart gravering og utfylling av diplom er fullført. Vi beregner 2 uker fra MEF mottar søknaden til medaljen er hos medlemmet. Prisen pr. medalje er kr. 3.000,- + frakt og mva.

Last ned vedlagt søknadsskjema.

pdfSøknadsskjema for fortjenstmedaljer (PDF)pdfStatutter for fortjenestemedaljer (PDF)

Relaterte nyheter

Enighet i tariffoppgjøret på Miljøoverenskomsten
Publisert:16.04.2024

Enighet i tariffoppgjøret på Miljøoverenskomsten

MEF og LO kom til enighet i tariffoppgjøret for Miljøoverenskomsten etter forhandlinger 15.-16. april 2024.

Les merles mer
Mulig streik hos kunde eller leverandør
Publisert:23.03.2024

Mulig streik hos kunde eller leverandør

I disse dager er det flere bedrifter som er varslet om at deres ansatte kan bli tatt ut i streik. Spørsmålet mange av våre medlemsbedrifter stiller seg nå er «Hva gjør vi dersom vi blir rammet av streik hos en annen bedrift?»

Les merles mer
Rapportering av lønnsinnberettet beløp
Publisert:20.03.2024

Rapportering av lønnsinnberettet beløp

Alle medlemmer skal sende inn lønnsinnberettet beløp for 2023. Her har vi samlet noen typiske spørsmål og svar rundt rapporteringen.

Les merles mer