Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 9-06-2020

Gratis e-kurs om bruk av VegLCA

Statens vegvesen har vedtatt at alle prosjekter over 51 millioner kroner må bruke VegLCA til å beregne klimagassutslipp.

Statens vegvesen har som målsetting om å redusere klimagassutslippene med 40 prosent på anlegg og 50 prosent innen drift før 2030.

Et av tiltakene for å nå dette målet er å bruke VegLCA på alle Statens vegvesen-prosjektene over 51 mill. kroner. VegLCA er et verktøy for klimabudsjett på veiinfrastruktur-prosjekter.

I VegLCA kan man gjennomføre omfattende livsløpsvurderinger av alle slags veiprosjekter. Verktøyet gjør det også mulig å beregne klimagassbudsjett gjennom flere faser av vegprosjekt.

Les mer om bruk av VegLCA her

Det er også utviklet et nytt e-kurs i bruk av VegLCA – E-kurset finner du her.

Relaterte nyheter

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo
Publisert:19.06.2024

Meld deg på Administrasjonsskolen i Oslo

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for deg som jobber med det administrative i bedriften. Oppstart i september.

Les merles mer
Vi tilbyr fagbrevkurs
Publisert:13.06.2024

Vi tilbyr fagbrevkurs

Eksamensforberedende kurs for fagbrev høsten 2024 er klare for påmelding. Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven!

Les merles mer
Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene
Publisert:6.06.2024

Endringer i kursrabatten for tariffbedriftene

Refusjonen fra opplærings- og utviklingsfondet til tariffbedrifter økte betraktelig i fjor, vi ser oss nå nødt til å redusere denne rabatten inntil videre.

Les merles mer