Tilbake til mef skolenTilbake til Kurs- og skoleoversikt

Fagbrev i Anleggsrørleggerfaget - Eksamensforberedende

Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven!

Kurset gir opplæring i anleggsrørleggerfaget.

Alt kursmateriell vil du finne på vår nettplattform "Moodle", slik at du må medbringe PC til kurset.

Kurset består av 2 samlinger. Første samling á 2 dager er på valgt oppstartssamling på det ordinære fagbrevkurset, mens hovedsamlingen á 4 dager er spesielt rettet mot anleggsrørleggerfaget.

Tid og sted for gjennomføring av oppstartssamling i september velger du ved påmelding:

  • 5. - 6. september, Bergen
  • 6. - 7. september, Trondheim, Sandefjord, Kristiansand eller Digitalt
  • 13. - 14. september, Førde eller Hamar

Oppstartssamlingen tar for seg oppmelding til eksamen, samt de temaene som er felles for alle anleggsrelaterte fagbrev.

Det er lagt opp til klasseundervisning med gode fagpersoner fra bransjen som gir gode og relevante eksempler. Alle må ha med egen PC med Officepakken installert.

Hvem kan delta? Alle som skal ta eksamen i teoretisk del av fagprøven i anleggsrørleggerfaget (Vg3-eksamen som privatist).

Kurset gir nødvendig forberedelse til å avlegge fagprøven.

Hvor lenge varer kurset? 2 samlinger, en á 2 dager og en á 4 dager, totalt 48 timer.

Pris: Inkluderer den digitale læreboken "Produksjon" av Frode M. Andersen, spesialtilpasset kursmateriell inne på læringsportalen og *lunsj. *Gjelder ikke digitale kurs.

På kurset benytter alle PC istedenfor ordinær lærebok. Kursdeltakerne er derfor avhengig av å ha Microsoft Office installert på PC'en. Egeninnsats mellom samlingene anbefales.

Her er viktig informasjon til de som tar fagbrev:

  • Deltakerne må selv melde seg opp til den teoretiske prøven ved eksamenskontoret i eget fylke, se info her: https://www.udir.no/eksamen-og-prover/eksamen/ta-fag-som-privatist/#frist
  • Deltakerne må melde seg opp til den teoretiske prøven innen fristen. Oftest er fristene 1. februar for vårsemesteret og 15. september for høstsemesteret.
  • For de som trenger tilrettelegging, er det viktig å ha dokumentasjonen klar i god tid før oppmelding. Om kursdeltakeren er voksen og sitter med en gammel uttalelse, bør han eller hun sjekke om den skal fornyes.

Alle MEF-medlemmer får 50% rabatt av full pris.
Alle medlemsbedrifter med tariffavtale i NAF/LO på anleggs- eller miljøoverenskomsten får i tillegg 30% rabatt på medlemspris.