Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Bilde fra Arbeidsgiverdagen 2023 (Foto: Anleggsmaskinen)
Publisert: 31-10-2023

Tariffkonferanser og Arbeidsgiverdagen 2024

Vi vil også i 2024 arrangere Tariffkonferanser og Arbeidsgiverdagen. Hold av datoene, påmeldingen er snart klar!

MEF vil arrangere tariffkonferanser for å få medlemmenes innspill til hva vi skal vektlegge i hovedoppgjøret våren 2024.

Det vil bli arrangert konferanser som vil ta for seg Anleggsoverenskomsten i Tromsø torsdag 11.januar og i Haugesund onsdag 14.februar.
Det vil bli mulighet for felles middag kvelden i forveien og overnatting.

Vi gjentar også suksessen fra i fjor og kombinerer tariffkonferanse både for Anleggsoverenskomsten og Miljøoverenskomsten med Arbeidsgiverdagen.

Dette vil også i år skje på Gardermoen. Tariffkonferansene arrangeres onsdag 13.mars og Arbeidsgiverdagen torsdag 14.mars.

Arrangementene vil bli lagt ut med ytterligere informasjon og link for påmelding i løpet av november så hold av datoene som er aktuelle for deg allerede nå.

Relaterte nyheter

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur
Publisert:20.11.2023

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur

Vi får storfint besøk når forsvarssjef Eirik Kristoffersen holder innlegg på tirsdag med tema: Derfor trenger Forsvaret anleggsbransjen.

Les merles mer
Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur
Publisert:16.11.2023

Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Bjarne Brøndbo til å være konferansier 23. januar, og Carina Dahl til å spille konsert etter middag. Vi lover god stemning på Vinterfesten!

Les merles mer
Samtale om selvmordsforebygging
Publisert:8.11.2023

Samtale om selvmordsforebygging

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet inviterte i oktober til "Samtaler om selvmordsforebygging". Regionsjef Jørn C. Evensen deltok i panelet på vegne av anleggsbransjen.

Les merles mer