Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde: TK Film
Publisert: 19-12-2022

Eget seminar om vinterdrift på Arctic Entrepreneur

Vinterdriftkonferansen blir i 2023 en egen parallell sesjon på Arctic Entrepreneur - 18. – 19. januar. Nå nærmer vi oss 1000 påmeldte, meld deg på du også.

Vinterdrift på Arctic Entrepreneur

For første gang er Vinterdriftskonferansen en egen sesjon av fagprogrammet. Vinterdriftskonferansen ble tidligere arrangert av Statens vegvesen, men arrangeres nå av Bransjenettverk vinterdrift, i samarbeid med MEF.

– God vinterdrift har vært og vil i all fremtid være kritisk viktig for det norske transportsystemet. Forventingene om et sikkert, forutsigbart og fremkommelig veinett øker stadig, med krav om minst mulig klima- og miljøavtrykk.

For å utvikle dette området videre, er vi avhengig av at bransjen utvikler ny teknologi, systemer og tjenester i god dialog og felles forståelse med hverandre.

– Vinterdriftskonferansen er en viktig arena for dette, for deling av erfaringer, utfordringer og løsninger, og vi i Statens vegvesen ser frem til å møte dyktige bransjekolleger på Arctic Entrepreneur, sier avdelingsdirektør Trond Andersen i Teknologiavdelingen i divisjon Drift og vedlikehold.

Mer informasjon og program finner du på denne siden.

Påmelding til Arctic Entrepreneur

Arctic Entrepreneur er en bransjemesse for alle - ikke bare for MEF medlemmer. Det blir stor utstilling, faglige seminar, prisutdelinger og hyggelig samvær.

Bli med på vinterens viktigste møteplass 17. - 19. januar!

Meld deg på, bestill hotell og middager her: www.arcticentrepreneur.no