Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde.
Publisert: 30-08-2022

Meld deg på høstens digitale kurs

Her får du en oversikt over digitale kurs som gjennomføres i 2022. Øk kompetansen i bedriften din!

MEF-skolen tilbyr kurs i alle landets regioner, men det er ikke alltid at man har tid og mulighet til å dra på kurs. Derfor tilbyr vi digitale versjoner av mange av kursene, slik at alt du trenger er å møte opp foran din egen PC hjemme eller på jobb.

 • 10. oktober 2022: Entrepriserett del 1: Innføring
  Å kjenne de grunnleggende reglene i entrepriserett, er nøkkelen til å gjennomføre prosjekter på en god måte. Dette kan både bidra til et bedre økonomisk resultat for bedriften, og forhindre tvister underveis i prosjektgjennomføringen. Anleggsbransjen preges av stadig høyere konkurranse og mer formaliserte prosesser. Om du/bedriften fortsatt lever etter prinsippet «et ord er et ord» er dette kurset for deg og din bedrift.

 • 12. oktober 2022: HMS for ledere
  Lær å lede virksomheten etter HMS-kravene HMS-kurs for ledere i anleggsbransjen. Som daglig leder plikter du å få opplæring i HMS-kravene. Dette kurset er spesielt myntet på deg som driver innen anleggsbransjen. Det sikrer høy nytteverdi.

 • 12. oktober 2022: Jus i forbrukerforhold
  Dette er kurset for deg som har oppdrag for privatpersoner (forbrukere). Kurset gir en innføring i lovgivningen (bustadoppføringsloven og håndverkertjenesteloven) som gjelder på området. Dette er lovgivning som verner forbrukers interesser og som er ufravikelig. Det er derfor viktig for entreprenørene å gjøre seg kjent med de særlige bestemmelsene som gjelder på området.

 • 1. - 2. november: NS 3420 Anleggsdelen
  Kurs i riktig bruk av NS 3420 lønner seg når den som jobber med tilbud, har god kunnskap om NS 3420, gjør de en bedre jobb for bedriften. Ved å bruke standarden som et oppslagsverk blir arbeidet både oversiktlig og effektivt.

 • 9. - 10. november: Praktisk arbeidsrett
  Ta kurs i arbeidslivsreglene. Alle som driver virksomhet eller har personalansvar, bør ha juridisk kunnskap om og kjennskap til gjeldende krav, lover og regler innen temaet arbeidsrett. Har du ikke den nødvendige kunnskapen, kan det gå galt.

 • 15. november: Plan- og bygningsloven
  Dette kurset er spesielt tilpasset entreprenører i anleggsbransjen og gir en grundig innføring i plan- og bygningslovens regelverk som entreprenøren bør å ha kunnskap om.

 • 17. november: Prosesskode 1 - grunnleggende
  Kurs i håndbok R761 - riktig bruk av prosesskode 1. Når den som jobber med tilbud, har god kunnskap om prosesskoden, gjør de en bedre jobb for bedriften. Ved å bruke prosesskoden som et oppslagsverk blir arbeidet både oversiktlig og effektivt.

Se alle våre kurs her

Alle MEF-skolens kurs er utarbeidet av og for fagfolk innen anlegg. Dermed kan du være sikker på at det du lærer, er relevant for deg og kan brukes i din bedrift.