Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde.
Publisert: 1-03-2022

Spørreundersøkelse om HMS og sykefravær

MEF sender hvert år ut en spørreundersøkelse om sykefravær i bedriftene som er medlem av MEF. Din tilbakemelding er svært viktig for oss!

MEF sender hvert år ut en spørreundersøkelse om sykefravær i bedriftene som er medlem av MEF. Dette er en viktig undersøkelse bl.a. for å kunne kartlegge omfanget av yrkesskader som medfører sykefravær. For at kartleggingen skal bli så riktig som mulig er det viktig at så mange som mulig deltar og svarer på spørsmålene.

Det blir stilt spørsmål om egenmeldt og legemeldt korttidsfravær inntil 16 dager. Videre om langtidsfravær utover 16 dager. Det spørres om antall yrkesskader som ikke medfører fravær men også antall yrkesskader som medfører sykefravær.

Yrkesskadeomfanget er viktig å kunne si noe om og gjøre noe med da det fra mange byggherrer stilles krav i kontraktene om at yrkesskaderelatert sykefravær bør være lavt.

MEF jobber også for å være en god rådgiver og støttespiller for medlemmene slik at sykefraværet kan forebygges og reduseres. Sykefravær er dyrt for alle næringsdrivende og for samfunnet for øvrig.

Spørreundersøkelsen har allerede vart en stund og mange har svart – tusen takk. De som enda ikke har fått tid til å svare har fortsatt muligheten til det. MEF håper at dere kan ta dere noen minutter å svare på undersøkelsen som fortsatt vil vare noen dager. Undersøkelsen blir avsluttet 8. mars.

Undersøkelsen er sendt til bedriftens e-post.

Relaterte nyheter

Er du klar for MEFA i Trondheim?
Publisert:8.06.2023

Er du klar for MEFA i Trondheim?

Fredag 16. juni åpner vi opp for stor anleggsutstilling på E.C Dahls bryggerier i Trondheim. Gratis inngang for besøkende. Velkommen!

Les merles mer
Beat for beat på Arctic Entrepreneur
Publisert:6.06.2023

Beat for beat på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Trond Nagell med venner, kjent fra Beat for beat på NRK, til pianobar etter Brakkemiddagen 24. januar. Vi gleder oss!

Les merles mer
Status på SmartMEF og KSMEF
Publisert:5.06.2023

Status på SmartMEF og KSMEF

Nye endringer før sommeren, og veien videre med SmartMEF og KSMEF.

Les merles mer