Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 5-01-2022

Fortsatt ledig plass på flere av vårens kurs

I Region Sørvest har vi både fysiske og digitale kurs i januar og februar. Innføring i Entrepriserett og HMS for ledere, samt Grunnleggende kurs i Komprimering. Merk at det er kort påmeldingsfrist.

Etter en velfortjent romjulspause er vårsemesteret på MEF-skolen i ferd med å gå av stabelen. Alle MEF-skolens kurs er spesielt tilpasset anleggssektoren. Øk kompetansen i egen bedrift og meld på deg selv, eller dine ansatte, på kurs.

HMS for ledere i digitalt kursrom

Lær å lede virksomheten etter HMS-kravene. Kurset er spesielt beregnet på deg som driver innen anleggsbransjen. Kurset holdes digitalt, fra kl. 08.30-11.30 26. januar. Meld deg på HMS for ledere her, innen fristen 24. januar.

Komprimering – grunnleggende kurs, Kristiansand

Med dette kurset kan du tilegne deg kunnskapen du trenger om hvordan komprimering skal utføres etter myndighetenes krav. Kurset egner seg for alle som utfører grunn- og grøftearbeider og holdes på MEFs Regionskontor i Kristiansand 16. februar, fra kl. 08.30 – 15.30. Les mer om kurset og meld deg på her.

Entrepriserett del 1: Innføring i digitalt kursrom

Kjenner du til de grunnleggende reglene i entrepriserett, sitter du med nøkkelen til å gjennomføre prosjekter på en god måte. Dette innføringskurset egner seg godt for deg som er daglig leder, BAS/Formann, prosjektleder eller andre i bedriften som følger opp kontraktsforpliktelsene. Kurset varer i totalt 7 timer og starter 7. februar. Meld deg på her innen fristen 24. januar.

Her kan du se resten av MEF-skolens kurs, i hele landet.

Velkommen til kurs!