Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 11-11-2021

Godt faglig innhold på Arctic Entrepreneur

Det nærmer seg at vi endelig skal møtes igjen på Gardermoen. Nå har vi fått på plass det faglige programmet, utstillingshallen er fylt opp - og påmeldingene strømmer på.

Arctic Entrepreneur er en bransjemesse – som arrangeres i The Qube, ved Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 18. - 20. januar.

Det blir stor utstilling, faglige seminar, prisutdelinger og hyggelig samvær!

Meld deg på arrangementet her.

Klima og miljø på dag 1

Tirsdag starter vi med politiske foredrag. Vi håper samferdseslministeren kommer for å åpne det faglige seminaret. Deretter får vi innlegg fra vegdirektøren Ingrid Dahl Hovland.

Etter lunsj blir det Klima og miljø i anleggsbransjen på agendaen. Her får vi innlegg fra blant andre Anders Kleve Svela i Circle K, Sjur Wethal Helljesen i NASTA og entreprenører og MEF-medlemmer som forteller om sine erfaringer. Tirsdagen avsluttes med en paneldebatt.


Konflikt, lønnsomhet, massehåndtering og rekruttering

Onsdag blir det først et felles seminar med dagsaktuelle tema. Her får vi blant annet besøk av Morten Tvedten i Mekling.no og Arne Engesæth, advokat og partner i DLA Piper som skal gi entreprenørene råd om hvordan man skal forebygge, og løse uenigheter. Det blir også tips fra økonom Johan Peter Alstad i Svea Finans, og informasjon om Miljødirektoratets rapport om massehåndtering.

Før lunsj avslutter vi med Pekka Lundefaret, en ildsjel i Nordre Follo i Viken som brenner for bevegelse, yrkesstolthet og utenforskap.

Tre parallelle sesjoner

Etter lunsj onsdag deler vi inn i tre parallelle sesjoner med Sikkerhet, beredskap og sprengning, VA og Gjenvinning.

Direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap gir oss status og siste nytt. Thomas Breen i Norsk Vann forteller om utfordringer og muligheter de neste 20 årene og Toril Hofshagen i NVE forteller om erfaringene etter kvikkleireskredet i Gjerdrum. I sesjonen om gjenvinning er det fokus på mottakskontroll på mottaksanlegget.


BIM – Bygningsinformasjonsmodulering

Torsdag fortsetter Sikkerhet, beredskap og sprengning og Gjenvinning. I tillegg blir det et halvdagsseminar fra MEF-skolen om ny ledningsregistreringsforskrift og BIM - Hva innebærer det å jobbe i et modellbasert prosjekt?

Se hele det faglige programmet her.

Vinterfest og Brakkemiddag

Det blir selvfølgelig middager med god underholdning både tirsdag og onsdag.
Vi har booket Henrik Fladseth og Loveshack til å underholde på Vinterfesten, og Nilsi og Sie Gubba til å spille på Brakkemiddagen. Og det blir så klart flesk og duppe!

Klikk deg inn her for å registrere deg.