Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde.
Publisert: 2-06-2021

Gi oss dine innspill

Din bedrift skal ha mottatt en spørreundersøkelse fra MEF. Gi oss dine innspill, det er viktig for MEFs arbeid overfor politikere og embetsverk.

MEF gjennomfører to ganger i året en undersøkelse som blant annet tar for seg status for medlemsbedriftene når det gjelder oppdragsmengde og kapasitet. I tillegg spørres det om bedriftene har ledig kapasitet og har mulighet til å påta seg nye oppdrag og hvilke forventninger de har til egen lønnsomhet, omsetning og sysselsetting.


- I november i fjor var det 1050 medlemsbedrifter som svarte på medlemsundersøkelsen og det er vi utrolig takknemlige for. Vi som jobber i MEF trenger den innsikten dere medlemmer sitter på og som kan fortelle oss hvor skoen trykker. Meningene deres er av stor betydning når vi snakker med politikerne der ute. Det gjør inntrykk, sier administrerende direktør, Julie Brodtkorb.

- Disse undersøkelsene gir oss alltid mye å jobbe med, både når det gjelder næringspolitisk påvirkning, men også hvordan vi kan jobbe bedre for å bedre bedriftenes rammevilkår. Ettersom koronakrisen later til å være på hell er denne undersøkelsen også viktig for å vite hvor medlemsbedriftene føler at de står hen. Vi håper at så mange av dere som mulig tar seg de 5-10 minuttene det tar å svare på disse spørsmålene, avslutter Brodtkorb.

Medlemsundersøkelsen er sendt til e-posten registrert på din bedrift! Sjekk gjerne spamfilteret hvis dere ikke får den i innboksen.


Har du spørsmål, ta kontakt med:
Tore A. Larsen, Næringspolitisk rådgiver
Tlf.: 984 44 244
Tore.andreas.larsen@mef.no