Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 5-05-2021

Handelsavtale med Circle K

Du som MEF-medlem har tilgang til gode handelsavtaler til din fordel. Les om vår handelsavtalepartner Circle K.

En av fordelene av å være MEF-medlem er våre sentrale- og regionale handelsavtaler. Avtalene er forhandlet frem til din fordel.

Circle K tilbyr en unik helhetlig løsning som hjelper deg som bedriftskunde til å redusere dine totale utgifter. De har som mål i all sin virksomhet å være i fremste rekke når det gjelder Helse, Miljø og Sikkerhet og arbeider etter en "null-feil"-tankegang.

MEFs handelsavtale siden 1992 med Circle K gir deg som MEF- medlem gode betingelser på drivstoff og øvrige tjenester som er viktige for deg som entreprenør.

I Circle K-nettverket i Norge er det rundt 600 stasjoner (inkl. Best og automater). Nær 380 av disse har anleggsdiesel og ca. 160 stasjoner er med AdBlue. Vi er representert i hele Norge med stasjoner og bulkleveranser.

Circle K Truckkort

Med Circle K Truckort ønskes du velkommen på samtlige av disse stasjonene hvorav 160 av disse er spesielt tilrettelagt for tyngre kjøretøy. Tilgangen til Circle K sine TruckDiesel-stasjoner gjør det enkelt å planlegge - og effektivt å tanke eller kjøpe andre produkter og tjenester - uansett hvor du måtte befinne deg i Skandinavia.

Circle K Firmakort

Enkelt og lønnsomt. Circle K sine Firmakortløsninger bidrar til å sikre en forsvarlig drift av bilen - i tillegg til å forenkle kjøp av bilrelaterte produkter som bilvask, bilrekvisita og enkel service. Du får full kostnadskontroll med oversikt over hvert eneste kjøp og drivstofforbruk hver måned, oversiktlig fakturering og mange prisfordeler.

Logg inn på mef.no for å lese mer om handelsavtalen med Circle K.


Jeg har vært MEF-medlem i 40 år, og en av hovedgrunnene er at det er mange gode handelsavtalepartnere.
- Magne Hafstad, daglig leder i Magne Hafstad AS

Kontaktperson i Circle K:
Sigurd Lindahl
Tlf.: 917 17 890
sigurd.lindahl@circlekeurope.com