Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde.
Publisert: 19-11-2020

Meld deg på våre digitale kurs før jul

Her får du en oversikt over digitale kurs som gjennomføres i november og desember. Øk kompetansen i bedriften din!

Kursene gjennomføres på egen pc hvor man følger en av MEFs forelesere i vårt digitale kursrom.

- Digitale kurs vil forhåpentligvis føre til at flere over hele landet kan øke sin kompetansen, når man ikke er avhengig av å reise til et kurslokale, sier Hilde Flotoft, kompetanseansvarlig i MEF-skolen.

HMS for ledere 24. november
Som daglig leder plikter du å få opplæring i HMS-kravene. Dette kurset er spesielt myntet på deg som driver innen anleggsbransjen. Det sikrer høy nytteverdi. Skal du ta de rette beslutningene, må du vite hva loven sier om et godt arbeidsmiljø.
Les mer og meld deg på kurset her. NB! Påmeldingsfrist 20.11.


Jus i forbrukerforhold 27. november
Dette er kurset for deg som har oppdrag for privatpersoner (forbrukere). Kurset gir en innføring i lovgivningen (bustadoppføringsloven og håndverkertjenesteloven) som gjelder på området.
Les mer og meld deg på kurset her. NB! Påmeldingsfrist 20.11.

Entrepriserett del 1: Innføring 8. desember
Å kjenne de grunnleggende reglene i entrepriserett, er nøkkelen til å gjennomføre prosjekter på en god måte. Dette kan både bidra til et bedre økonomisk resultat for bedriften, og forhindre tvister underveis i prosjektgjennomføringen.
Les mer og meld deg på kurset her. Påmeldingsfrist: 4.12.

Praktisk arbeidsrett 10. desember
Alle som driver virksomhet eller har personalansvar, bør ha juridisk kunnskap om og kjennskap til gjeldende krav, lover og regler innen temaet arbeidsrett. Har du ikke den nødvendige kunnskapen, kan det gå galt.
Les mer og meld deg på kurset her. Påmeldingsfrist: 26.11.

- Digitale kurs stiller litt andre krav både til foreleser og studenter under gjennomføringen. Vi skal gi deltagerne et like høyt læringsutbytte også i de digitale kursene, avslutter Hilde Flotoft.