Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 1-09-2020

Bli bedre i bruken av Teams

Det er fortsatt begrensinger på å møtes fysisk, derfor er det lurt å få opplæring i digitale verktøy. Se webinaret fra Telenor gratis her.

Webinaret er rettet mot små og mellomstore bedrifter. Webinaret belyser 6 ting du kanskje ikke visste om Teams og komme med noen tips om hvordan dere kan komme i gang med bruk av Teams i hverdagen.

Svært mange av oss har nå fått inngående kjennskap til hjemmekontor og bruk av videomøter. Noen hadde tatt i bruk Microsoft teams allerede før korona-krisen slo til, mens andre snudde seg fort for å finne en løsning for god kommunikasjon for alle med på hjemmekontor. Uansett er det nok mange sider av Teams som er ukjent for de fleste.

Hvordan kan vi bruke Teams som dokumentbibliotek eller som samhandlingsplattform hvor flere kan jobbe i samme dokument samtidig. Hvordan kan vi sikre en felles kommunikasjonsplattform med telefoni integrert rett inn i løsningen?

Alt dette er enkelt forklart på 45 minutter og garantert uten faguttrykk og bransjesjargong. Webinaret passer for deg som har litt eller ingen erfaring med bruk av Microsoft Teams.


Klikk her for å se hele webinaret