Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde.
Publisert: 25-08-2020

Meld deg på digital Administrasjonsskole i høst

Bli tryggere i egen bedrift. Dette er skolen for de som jobber med det administrative i bedriften. Digitale samlinger. Påmeldingsfrist førstkommende fredag 28. august.

Administrasjonsskolen er et tilbud til bedriftens administrative personell. Skolen består av 4 samlinger. Hver på 2,5 dag. På administrasjonsskolen gis deltakerne grunnleggende opplæring i effektivisering og systematisering av administrative oppgaver, samt grunnleggende opplæring i KS og HMS. Samlingene er digitale.

Sosialt og faglig nettverk

Ofte er det én person som har ansvar for det administrative i MEFs medlemsbedrifter. Da kan man ofte føle seg litt alene i hverdagen. Ved å delta på administrasjonsskolen får man utvidet sitt nettverk med andre som har tilsvarende jobber rundt om i hele landet, og man lærer av hverandre.

- Hvis du ønsker å bli tryggere i dine arbeidsoppgaver og få enda mer ansvar, så anbefaler vi å delta på administrasjonsskolen. Vi ser at deltakerne har veldig god nytte av det faglige, men også stor glede av det sosiale, sier Hilde Flotoft på MEF-skolen.


Klikk her for å lese mer og melde deg på.

  • Skolen gjennomføres i digitalt kursrom, noe som betyr at du kan følge undervisningen fra din egen PC, og følgelig oppholde deg der det måtte passe best.
  • Det kreves at deltaker har PC med god nettilgang og mikrofon. Opplæringen vil bestå av forelesninger, diskusjoner, gruppearbeider og rollespill.
  • Fire samling á 2,5 dager (tirsdag -torsdag). Oppstart alle samlinger: tirsdag kl: 10, avslutning: torsdag ca kl: 16.
  • Påmeldingsfrist fredag 28.08.2020
  • Pris 18 300,- for medlemmer og 30 500,- for ikke-medlemmer