Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Foto: Jørn Søderholm, Anleggsmaskinen
Publisert: 25-08-2020

Arctic Entrepreneur 2021 avlyses

På grunn av koronaviruset, og restriksjoner på arrangementer med over 200 personer, har styret i MEF Service bestemt at neste års arrangement på Gardermoen avlyses.

De siste ukene har som kjent smittetallene økt både i Norge og mange Europeiske land. Regjeringen ga fredag 7. august 2020 klare signaler om at de ventede oppmykningene av smittevernsreglene ikke vil skje i denne omgang, og begrensningen i antall deltakere på offentlige arrangementer vil derfor fremdeles være på 200 personer også i tiden fremover.

Det har tidligere vært en forventning om at arrangementer med inntil 500 deltakere vil kunne gjennomføres. Per i dag er det svært usikkert om det faktisk vil bli tillatt med så store samlinger i løpet av høsten/vinteren.

Arctic Entrepreneur er en av anleggsbransjens største møteplasser med 1700 besøkende på årets arrangement. Det sosiale er minst like viktig som det faglige. Det å arrangere Arctic Entrepreneur «halvveis», uten en sosial sammenkomst mener vi er uheldig. Styret i MEF Service har i dag derfor bestemt at vi avlyser Arctic Entrepreneur 2021. Vi kommer til å starte arbeidet med å planlegge for et enda bedre arrangement januar 2022!


Ved spørsmål, kontakt:
Kari Druglimo-Nygaard
Kommunikasjonsrådgiver
Tlf 41 65 53 87
kdn@mef.no