Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 9-07-2020

Øk kompetansen i bedriften din

Kurskalenderen for høsten/vinteren 2020 er nå publisert. Øk kompetansen i bedriften ved å melde dine ansatte på kurs.

Planlegger du, eller andre i din bedrift, å gå på kurs i høst? Vi anbefaler at du melder deg på MEF-skolens kurs allerede nå, da det er kort påmeldingsfrist.

Alle MEF-skolens kurs er utarbeidet av og for fagfolk innen anlegg. Dermed kan du være sikker på at det du lærer, er relevant for deg og kan brukes i din bedrift.

Se hele kurskalenderen her.

Utvalgte kurs i høst:

Eksamensforberedende kurs:
Legg til rette for at dine medarbeidere skal bestå fagprøven. Send dem på MEF-skolens kurs, som er spesielt laget for kandidater i anleggsbransjen. Det er lagt opp til klasseundervisning med gode fagpersoner fra bransjen som gir gode og relevante eksempler. Alle må ha med egen pc med Officepakken installert.

I høst kjøres det eksamensforberedende kurs både i digitalt klasserom og kurslokale i Kristiansand, Førde, Bergen, Sandefjord, Trondheim og Hamar.

Kurset er gratis. Regjeringen har bevilget midler gjennom bransjeprogrammet (anlegg) for at de som er permitterte eller arbeidsledige i anleggsektoren grunnet korona-krisen, skal gis mulighet til å styrke sin fagkompetanse.

Lærlinger og andre som mottar offentlig støtte betaler vanlig kurspris.

Minner om at du ikke trenger ikke være pålogget for å melde på ansatte på kurs. Medlemsrabatten går automatisk inn når du skriver inn Arbeidsgiver.

Har du spørsmål, kontakt oss på mef-skolen@mef.no.