Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 14-05-2020

Meld deg på våre digitale kurs i jus

Her får du en oversikt over digitale jus-kurs som kjøres i mai og juni.

MEF-skolen setter ukentlig opp kurs i vårt digitale kursrom. Nå kan du gjennomføre kurs fra ditt hjemmekontor og likevel få fullt utbytte.

Kurset gjennomføres på egen pc hvor man følger en av MEFs forelesere i vårt digitale kursrom.

- Digitale kurs vil forhåpentligvis føre til at flere over hele landet kan øke sin kompetansen, når man ikke er avhengig av å reise til et kurslokale, sier Hilde Flotoft, kompetanseansvarlig i MEF-skolen.

Entrepriserett del 1, 27. og 28. mai

Tid: 09:00-11:30 begge dager
Å kjenne de grunnleggende reglene innen entrepriserett, er nøkkelen for å gjennomføre prosjekter på en god måte. Dette kan både bidra til et bedre økonomisk resultat for bedriften, samt forhindre tvister underveis i prosjektgjennomføringen.
Les mer og meld deg på Entrepriserett her.

Forbrukerentreprise - Jus i forbrukerforhold - Avtaler med privatpersoner 29. mai

Tid: 09:00-12:00
Dette er kurset for deg som har oppdrag for privatpersoner (forbrukere). Kurset gir en innføring i lovgivningen (bustadoppføringsloven og håndverkertjenesteloven) som gjelder på området.
Les mer og meld deg på Jus i forbrukerforhold her.

Praktisk arbeidsrett 09. og 10. juni

Tid: 09:00 – 11:45 begge dager
Alle som driver virksomhet eller har personalansvar, bør ha juridisk kunnskap om, og kjennskap til gjeldende krav, lover og regler innen temaet arbeidsrett. Har du ikke den nødvendige kunnskapen, kan det gå galt.
Les mer og meld deg på Praktisk arbeidsrett her.

- Digitale kurs stiller litt andre krav både til foreleser og studenter under gjennomføringen. Vi skal gi deltagerne et like høyt læringsutbytte også i de digtale kursene, avslutter Hilde Flotoft.