Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 26-11-2019

Rus og rolex - historien om en narkoman i hvit snipp

På Arctic Entrepreneur 2020 kommer foredragsholderen Olaf Olsvik for å gi et rått og usminket bilde av hverdagen til en norsk næringslivsnarkoman.

Han var vel ansett, rik, respektert og vellykket. En suksessfull næringslivsleder. Han eide og ledet en bedrift med en betydelig omsetning. Men bak den vellykkede fasaden med Rolex-klokke, Armani-dresser og fine biler, utviklet han et ekstremt misbruk av alkohol, piller og kokain.

Det ekstreme pengebehov og avhengighet av mye rusmidler hele dagen gjorde ham til en sikkerhetstrussel. Han utviklet etter hvert misbruket slik at det gikk ut over hans dømmekraft i arbeidssituasjoner og han ble kriminell. Han satte over styr alt han eide, hundrevis av arbeidsplasser i Norge og utlandet, svindlet og bedro familien, kolleger, arbeidsgivere og venner. I 15 år levde han sitt dobbeltliv.

Olaf Olsvik er i dag en etterspurt og dyktig foredragsholder med en sterk historie å fortelle. Olaf tar oss med på ei reise inn i en verden som de færreste av oss trodde eksisterte. En historie det er verdt å låne øret til.

Foredraget er gratis og åpent for alle.

Arctic Entrepreneur 2020 arrangeres i The Qube, Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Det blir stor utstilling, fagseminarer, Vinterfest og Brakkemiddag. 

Foreløpig program, praktisk informasjon og link til påmelding finner du på www.arcticentrepreneur.no.

Har du spørsmål, vennligst kontakt vår samarbeidspartner Meeting Management.

Vi gleder oss til å ønske velkommen til nok et innholdsrikt og spennende arrangement i januar 2020!

Relaterte nyheter

Hvordan sikre oss mot hacking?
Publisert:30.11.2023

Hvordan sikre oss mot hacking?

Telenor kommer på Arctic Entrepreneur i januar for å fortelle hvordan vi skal sikre oss bedre mot hacking.

Les merles mer
Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur
Publisert:20.11.2023

Forsvarssjefen til Arctic Entrepreneur

Vi får storfint besøk når forsvarssjef Eirik Kristoffersen holder innlegg på tirsdag med tema: Derfor trenger Forsvaret anleggsbransjen.

Les merles mer
Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur
Publisert:16.11.2023

Trøndersk underholdning på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Bjarne Brøndbo til å være konferansier 23. januar, og Carina Dahl til å spille konsert etter middag. Vi lover god stemning på Vinterfesten!

Les merles mer