Tilbake til kurs og arrangementerAlle kurs og arrangementer
jan. 2022
Kl. 08:30-11:30
place-iconMEF-skolens digitale kursromPris:1200krMedlemspris:600krPåmeldingsfrist: 24. jan. 2022

HMS for ledere i digitalt kursrom 1V22

Lær å lede virksomheten etter HMS-kravene HMS-kurs for ledere i anleggsbransjen. Som daglig leder plikter du å få opplæring i HMS-kravene. Dette kurset er spesielt myntet på deg som driver innen anleggsbransjen. Det sikrer høy nytteverdi.

Skal du ta de rette beslutningene, må du vite hva loven sier om et godt arbeidsmiljø. Du bør også skjønne hvordan forhold ved virksomheten kan gjøre miljøet bedre eller verre. Konsekvensene av manglende oppfølging av arbeidsmiljøet kan være svært negative, og i verste fall påvirke økonomien dramatisk.

Kurset er skreddersydd for anleggsbransjen!

Derfor gir dette kurset en innføring i helse-, miljø- og sikkerhets-arbeid (HMS) i tråd med retningslinjene fra Arbeidstilsynet. Selv om kurset er rettet mot daglig leder, passer det også for deg som er administrativt ansvarlig.

MEF-skolens kurs er utarbeidet av og for fagfolk innen anlegg. Det gjør at innholdet er tilpasset dine utfordringer, og har praktiske og lett forståelige eksempler.

Hvor gjennomføres kurset? Kurset gjennomføres i digitalt kursrom på vår læringsportal. Du får informasjon om hvordan du får tilgang til læringsportalen i god tid før kursstart. Krav til utstyr er kun pc med lyd og god internett-tilgang.

Hvem kan delta? Daglig leder og administrativt ansvarlig.

Hvor lenge varer kurset? 3 timer.

Får deltakerne kursbevis? Ja.

Prisen inkluderer tilgang til elektronisk deltakermateriell og tilgang til MEF-skolens læringsplattform og digitale kursrom.

Påmelding
place-iconMEF-skolens digitale kursromPris:1200krMedlemspris:600krPåmeldingsfrist: 24. jan. 2022
Informasjon om deltager

Kjønn (som registrert i folkeregisteret)*

Norway
Kopi av påmeldingsbekreftelsen sendes også til e-postadressen registrert på arbeidsgiver.
Arbeidsgiver
Søker...
Hvem skal betale for deltakelsen?
Faktura referanse
Kostnadssted / prosjektnummer
Kommentar?
Samtykke