Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Publisert: 21-02-2022

Snart møtes vi på Arctic Entrepreneur

Vinterens møteplass har blitt til vårens møteplass for bransjene våre. 5.–7. april åpner vi dørene i the Qube for seminarer, utstilling og hyggelige middager.

Arctic Entrepreneur er en bransjemesse – som arrangeres i The Qube, ved Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 5.–7. april.

Det blir stor utstilling, faglige seminar, prisutdelinger og hyggelig samvær!

Meld deg på arrangementet her.


Alle påmeldte har mottatt en bekreftelsesmail med avsender: AE22@mmevent.no. Har du ikke sett den, sjekk søppelposten din. Kanskje den har havnet der.

Ettersom vi flyttet arrangementet fra januar, så har vi mindre hotellrom tilgjengelig på de to nærmeste hotellene. De fleste har derfor blitt flyttet til andre hotell som alle ligger i gangavstand til Quben. Vi håper på forståelse for dette. Vi har gått opp veien på vinterføre, og det tok 7 minutter fra hotellet til Quben. På bar asfalt i april vil det nok kun ta 4–5 minutter.

Det vil også bli satt opp shuttlebuss mellom hotellene og Quben, for de som har behov for det.


Fagseminar alle tre dagene

Tirsdag starter vi med politiske foredrag. Samferdseslministeren kommer for å åpne det faglige seminaret. Deretter får vi innlegg fra vegdirektøren Ingrid Dahl Hovland.

Etter lunsj blir det Klima og miljø i anleggsbransjen på agendaen.


Konflikt, lønnsomhet, massehåndtering og rekruttering

Onsdag blir det først et felles seminar med dagsaktuelle tema. Her får vi blant annet besøk av Morten Tvedten i Mekling.no og Arne Engesæth, advokat og partner i DLA Piper som skal gi entreprenørene råd om hvordan man skal forebygge, og løse uenigheter.

Før lunsj avslutter vi med Pekka Lundefaret, en ildsjel i Nordre Follo i Viken som brenner for bevegelse, yrkesstolthet og utenforskap.

Det blir flere parallelle sesjoner onsdag og torsdag, så vi håper alle kan finne noe som passer.

Se hele det faglige programmet her.


Vinterfest og Brakkemiddag


Det blir selvfølgelig middager med god underholdning både tirsdag og onsdag.
Vi har booket Halvor Johansson og Loveshack til å underholde på Vinterfesten, og Nilsi og Sie Gubba til å spille på Brakkemiddagen. Og det blir så klart flesk og duppe!

Klikk deg inn her for å registrere deg.

Oversikt over hotell sammenlignet med Quben. Kun 7 minutter å gå fra Scandic til Quben.