Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde.
Publisert: 25-03-2021

Rapportering av innberettet beløp

Det er nå tid for å melde inn grunnlag for gruppeplassering og årsavgift. For første gang skal dette gjøres via Minside på mef.no.

I henhold til forbundets vedtekter skal alle medlemmer melde inn grunnlag for gruppeplassering og årsavgift hvert år. Grunnlaget består av medlemmets lønnsinnberettet beløp for foregående år.

Det er nå tid for fastsettelse av nytt grunnlag som skal gjelde for perioden 2. halvår 2021 og 1. halvår 2022. Grunnlaget for ny gruppeplassering er lønnsinnberettet beløp for 2020. Rapporteringen skal foregå mellom 6. april og 1. mai.

I år blir det ny måte å rapportere på. Dere skal logge på www.mef.no/logg-inn/ og fylle inn beløpet på Minside. Logg inn med mobilnummer og få tilsendt verifiseringskode på sms.

Har dere problemer med å logge inn på mef.no, kontakt deres regionskontor, eller kommunikasjonsavdelingen ved Kari Druglimo-Nygaard eller Andrea Holtekjølen.

Vi har hatt noen tekniske utfordringer med utsendelse av verfifiseringskode, men ta kontakt med oss - så hjelper vi dere.