Tilbake til alle artiklerAlle artikler
Illustrasjonsbilde.
Publisert: 25-03-2021

Rapportering av innberettet beløp 2021

Fristen for å melde inn grunnlag for gruppeplassering og årsavgift er lørdag 1. mai. Dette gjøres via Minside på mef.no.

I henhold til forbundets vedtekter skal alle medlemmer melde inn grunnlag for gruppeplassering og årsavgift hvert år. Grunnlaget består av medlemmets lønnsinnberettet beløp for foregående år.

Det er nå tid for fastsettelse av nytt grunnlag som skal gjelde for perioden 2. halvår 2021 og 1. halvår 2022. Grunnlaget for ny gruppeplassering er lønnsinnberettet beløp for 2020. 
Frist for rapporteringen er lørdag 1. mai.

Logg dere på www.mef.no/logg-inn/ og fyll inn beløpet på Minside. Skriv inn mobilnummer og få tilsendt verifiseringskode på sms.

Har dere problemer med å logge inn på mef.no, kontakt deres regionskontor, eller kommunikasjonsavdelingen ved Kari Druglimo-Nygaard eller Andrea Holtekjølen.

Relaterte nyheter

Er du klar for MEFA i Trondheim?
Publisert:8.06.2023

Er du klar for MEFA i Trondheim?

Fredag 16. juni åpner vi opp for stor anleggsutstilling på E.C Dahls bryggerier i Trondheim. Gratis inngang for besøkende. Velkommen!

Les merles mer
Beat for beat på Arctic Entrepreneur
Publisert:6.06.2023

Beat for beat på Arctic Entrepreneur

Vi har booket Trond Nagell med venner, kjent fra Beat for beat på NRK, til pianobar etter Brakkemiddagen 24. januar. Vi gleder oss!

Les merles mer
Status på SmartMEF og KSMEF
Publisert:5.06.2023

Status på SmartMEF og KSMEF

Nye endringer før sommeren, og veien videre med SmartMEF og KSMEF.

Les merles mer