Arne Hernes AS 75 år

31.08.2011
Hernes_75år.jpg

MEFs eldste bedrift har fylt 75 år og feiret dette på egen låve i Meråker 27. august med 250 gjester.

Herneskonsernet ble etablert av Petter Hernes i 1936 i forbindelse med Kraftutbyggingen i bygda Meråker. Oppstarten var levering av grus. Barnebarnet Jon Petter driver idag konsernet, som består av entreprenørbedriften Arne Hernes AS, Hernes Transport AS, Hernes Eiendom AS og Muruvik Havn AS. Videre eier konsernet 50% i Hembre Grus, sammen med Vikaunet Fabrikker AS. Kontoradressen er Stjørdal, men firmaet har forsatt nær tilknytning til Meråker Kommune.

Entreprenørselskapet hadde i 2010 en omsetning på 46 mill. kroner med 40 ansatte og er en av de ledende maskinentreprenørene i Midt-Norge. Hovedoppgavene er innenfor vei, vann og avløp i kommunene Stjørdal, Malvik og Trondheim. Meråker Smelteverk/Elkem var i mange år de største oppdragsgiverne sammen med Nord-Trøndelag E-verk.

MEF gratulerer Hernes AS med 75-årsjubileet og ønsker firmaet lykke til med mange gode år i fremtiden.


På bildet: Under jubileumsfesten var det overrekkelse av fortjenestemedaljer, 3 gull og 2 sølv, og hilsningsgaver. Fra venstre Roald Tystad, Jon Petter Hernes, Thomas Hansson, Jostein Raaen, Jon Gunnar Steig og Stein Berg.

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte