Nord-Norges beste anleggsprosjekt

18.06.2013
NNBA 2013 beste anleggsprosjekt

Tore Killi i Brødrene Killi AS kunne koste på seg sitt bredeste smil etter å ha stukket av med prisen for Nord-Norges beste anleggsprosjekt under Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse (NNBA).

Sammen med Nydals Maskinstasjon AS og Harstad Maskin AS har de stått for arbeidet med fylkesvei 105 Kveøyforbindelsen. I ”finalen” stod det mellom de og Målselv Maskin og Transport AS og deres arbeid med sammenbindingsveien på E6 mellom Heia og Mauken, men det var altså Harstad-bedriftene som trakk det lengste strået. Killi er meget godt fornøyd med seieren i arbeidet som han mener viser hvordan lokale bedrifter skal drive for å kunne følge med i tiden og ta på seg ”for store” jobber.
 
- Det er et flott høydepunkt å få denne prisen. Det vi har gjort er lokal og regional tenkning i MEF sin ånd og viser at lokale bedrifter kan ta på seg større jobber enn de er klar over at de er kapable til, sier han.
 
Han tror måten å utføre et slikt samarbeid på er fremtiden for lokale aktører i bransjen.
 
- Vi har vekt på HMS og hvordan vi skal takle nyvinning i bransjen. Ved å samarbeide på den måten vi gjør, så bygger vi opp hverandres kompetanse, noe som gjør at vi alle hever oss. Dette er fremtiden for lokale bedrifter og jeg vil få med at selv om jeg henter prisen her, så er det på grunnlag av et solidarisk arbeidsfellesskap blant de tre bedriftene våre fortsetter Killi.

Tekst og foto: Sondre Flægstad Kohren

Hovedbildet: Fra venstre Trond Johannesen administrerende direktør i MEF, Tore Killi i Brødrene Killi AS og
Vibeke Hemmingsen konstituert regionsjef i MEF Region Nord.

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte