Tok avskjed på Avfallsdagene

11.03.2011
MK110310-Avfallsdagene_2011.JPG

Leverandørveteran Odd L. Østensen benyttet anledningen til å takke pent for seg overfor arrangøransvarlig Tore Veløy i MEF da Avfallsdagene ble arrangert for 20. år på rad.

Deltakere i og arrangører av årets Ski-VM hadde knapt forlatt Holmenkollen Park Hotell Rica før 255 deltakere inkludert 31 eksterne leverandører 9. og 10. mars inntok Avfallsdagene 2011 samme sted.

Da passet altså daglig leder Odd L. Østensen i Industrielementer AS på å ganske vemodig meddele avdelingsleder Tore Veløy i Maskinentreprenørenes Forbund (MEF) seksjon Ressurs og miljø at dette nok var hans siste oppmøte på den årvisse fag- og bransjemønstringen.

Nå er jeg på grunn av alderen nødt til å melde overgang til pensjonistenes rekker. Jeg trekker meg tilbake etter 25 år i bransjen, og mener å ha hatt ti eller kanskje 11 fortløpende deltakelser her på Avfallsdagene. Det er bare å konkludere med at dette er noe av det aller mest fornuftige jeg kan tenke meg å være med på sammen med den årvisse Avfallskonferansen i regi av Avfall Norge, sier Østensen med blant annet magnetiske utskillere og elektrostatiske virvelstrømsseparatorer på produktspekteret.

Trygt for kunder
Tore Veløy tok avskjedsmeldingen til etterretning og ønsket den bransjelojale leverandøren glade dager som pensjonist. Selv om Østensen trekker seg ut av leverandørrollen, holdes produktene han har hatt ansvaret for i hevd i markedet som før gjennom salg av firmaet til Storm Halvorsen AS i Sandefjord.

- Firmanavnet Industrielementer forsvinner riktig nok fra markedet, men både produktporteføljen og kundelista følger med over til ny eier. Kundene skal fortsatt bli bra behandlet og leverandørene skal representeres på en skikkelig måte, sier Østensen som i sin pure ungdom utdannet seg til bilmekaniker og tilegnet seg mye erfaring hos Sørensen & Balchen. Han gikk senere over i mer industrirettet virksomhet med clutch og brems som spesiale og jobbet lenge som teknisk leder i Norge for den tyske transmisjonsprodusenten ZF.

- Tilfeldigheter førte meg senere over i avfallsbransjen via omveier og jobbing i et svensk plastfirma, oppsummerer Odd L . Østensen.

Vil du lese hele saken og se flere bilder?Hele artikkelen finner du i Anleggsmaskinen 03/11, med utgivelse uke 11. Bli abonnent!
Ta kontakt med DB Partner AS, Postboks 163, 1319 Bekkestua eller send e-post til am@dbpartner.no.

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte