Graver for hockeysporten i Stavanger

01.06.2011
RD110531-Oilers_Arena

Ishockeylandslagets VM-bragd har fått fart på interessen for sporten i Norge. Nå får et av Norges fremste hockeylag, Stavanger Oilers, snart en splitter ny og topp moderne ishall. Grunnarbeidene, som Vassbakk & Stol utfører i underentreprise for Kruse Smith, ble satt i gang 18. mai.

Det er stadig fokus på hvor dårlig det står til med ishaller i Norge, i forhold til land vi ønsker å sammenligne oss med. En svale gjør som kjent ingen sommer, men den nye Oilers Arena, som bygges rett ved den gamle Siddishallen i Stavanger, er ett skritt i riktig retning. Arbeidene er altså godt i gang, og byggeplassen myldrer av gravemaskiner, borerigger og lastebiler
 
– Vår jobb dreier seg om masseutskifting og sprengning. Vi skal kjøre vekk 10.000 kubikkmeter løsmasser og sprenge vekk 4.000 kubikkmeter eksisterende fjell. Videre skal vi tilføre 15.000 kubikkmeter pukk og knust fjell, forteller Bjørn Sveinsvoll, Vassbakk & Stols avdelingsleder for Sør-Rogaland og fungerende anleggsleder på prosjektet.

Vassbakk & Stol er også hovedentreprenør for et infrastrukturprosjekt inne på samme område som Oilers Arena, i regi av Stavanger kommune.

Les mer om begge disse prosjektene i neste nummer av Anleggsmaskinen.

Kontakt oss

MEF
Postboks 505 Sentrum
0105 Oslo
Telefon: 22 40 29 00
E-post: firmapost@mef.no

Besøksadresse

MEF
Fred. Olsensgt. 3
0152 Oslo (NB! Kun besøksadresse)

Snarveier

Nyhetsarkiv
Medlemsoversikt
MEFs KS/HMS
Personvernerklæring
Intranett for ansatte